Oportunitati de atragere a investitiilor in sectorul privat

Oportunitati de atragere a investitiilor in sectorul privat
Medien Conferences, Romania Libera si Fondul Roman de Contragarantare organizeaza conferinta “Oportunitati de atragere a investitiilor si finantarea sectorului privat. Contragarantarea garantiilor acordate IMM de fondurile de garantare”, la Oradea, in data de 24 octombrie 2012, la hotelul Ramada.

La evenimentul “Oportunități de atragere a investițiilor si finantarea sectorului privat“ vor participa reprezentanti ai autoritatilor locale, ai Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Camerelor de Comert, Asociatii Patronale, Banci, Manageri de Companii, Antreprenori, Investitori.

Printre speakerii prezenti la eveniment se numara:

Ovidiu Muresan, Viceprimar, Primaria Municipiului Oradea

Ioan Hidegcuti, Presedintele Directoratului, Fondul Roman de Contragarantare

Ioan Micula, Presedinte, Camera de Comerț si Industrie Bihor

Gabriela Folcut, Consilier, Asociatia Romana a Bancilor

Conferinta face parte dintr-un proiect care se deruleaza la nivel national, fiind organizate evenimente in centre economice importante din tara: Oradea (24 Octombrie), Cluj (1 noiembrie), Constanta (15 noiembrie), Timisoara (27 noiembrie). In cadrul evenimentelor, organizatorii isi propun sa dezbata strategiile autoritatilor locale de atragere a investitiilor, solutiile de finantare si cofinantare a companiilor, strategiile guvernamentale de sprijinire a finantarii IMM-urilor, aspecte legate de accesarea fondurilor europene, precum si masurile fiscale de stimulare a mediului de afaceri romanesc. 

Conferinta „Oportunitati de atragere a investitiilor in sectorul privat” de la Oradea este organizat cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie Bihor, al Asociatiei Romane a Bancilor (ARB) si al Asociatiei Firmelor Bihorene. Partenerul oficial al acestui eveniment este Fondul Roman de Contragarantare (FRC).

Evenimentul se bucura de sustinerea: Romania libera, Ziarul de Business, Jurnal bihorean, Bihari Naplo, Bihon, Erdon.

Despre Medien Conferences

Medien Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding. Evenimentele Medien Conferences ofera mediului romanesc de business o platforma dinamica de dezbateri si networking.

Medien Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.

Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro, ), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing, divizia de evenimente business Medien Conferences si ZIARUL DE BUSINESS, un produs editorial exclusiv Medien Conferences.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: andreea.ionita@medienholding.ro, conferences@medienholding.ro, telefon 40 372 125 239 sau sa accesati www.mhconferences.ro0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !