Oportunităţi „străine” cu AIESEC

Oportunităţi „străine” cu AIESEC
ORADEA - Asociaţia studenţească AIESEC Oradea a organizat, ieri, un eveniment de prezentare a oportunităţilor pe care le oferă membrilor săi şi o expunere a unor experienţe ale foştilor şi actualilor membri.

Prezentarea a fost susţinută în Clădirea nouă a Universităţii din Oradea, iar studenţii prezenţi au aflat că AIESEC se adresează tuturor studenţilor nu numai studenţilor de la Ştiinţe economice, cum era până acum câtva timp.

„AIESEC este o asociaţie a studenţilor internaţională care conferă posibilitatea experienţei de învăţare internaţionale prin programul de stagii de practică”, afirmă Anamaria Radu, vice preşedintă AIESEC Oradea. Programul de stagii de practică în străinătate plătite de firme, este cea mai importantă rampă de lansare, mai ales că AIESEC facilitează legătura înntre studenţi şi firmele interesate.

Un alt aspect cu care asociaţia încearcă să atragă noi membri este oportunitatea de a lucra în echipe de proiect pe diferite teme care îi pot ajuta să îşi dezvolta abilităţile practice şi de leadership pentru că li se oferă posibilitatea de a conduce unele proiecte.

La prezentare participanţii au auzit şi unele experienţe ale unor foşti membri care au ajuns să aprecieze mai mult experienţa AIESEC. Printre aceştia s-a regăsit şi Adina Blaga care a fost aleasă recent în echipa de conducerea AIESEC România. La final toţi cei care nu erau membri ai asxociaţiei au luat un formular de înscriere în AIESEC în speranţa de a deveni un AIESECer.
Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !