Oportunitatile de afaceri din Timis, promovate in Polonia

De Delia S. Barbu
Excelenţa Sa, Marek Szczygiel, ambasadorul Republicii Poloneze la Bucureşti
Excelenţa Sa, Marek Szczygiel, ambasadorul Republicii Poloneze la Bucureşti
Excelenţa Sa, Marek Szczygiel, ambasadorul Republicii Poloneze la Bucureşti, a declarat, luni, la Timişoara, că doreşte să promoveze mai mult în Polonia, oportunităţile de afaceri pe care le oferă judeţul Timiş.

Aflat luni în mai multe întâlniri cu oficialităţile oraşului, Excelenţa Sa, Marek Szczygiel, ambasadorul Republicii Poloneze la Bucureşti, a declarat la finalul discuţiilor de la Consiliul Judeţean Timiş, că „judeţul Timiş este una dintre cele mai dezvoltate regiuni economice ale României şi sper ca în viitorul apropiat relaţiile de cooperare dintre Polonia şi Timiş să se dezvolte tot mai mult, indiferent că este vorba despre agricultură, industria hi-tech sau cercetare”.

Ambasadorul Poloniei mai spus că în ultima perioadă interesul companiilor poloneze de a investi în România, fie că este vorba de firmele mari, sau de întreprinderi mici şi mijlocii, a crescut. „Intenţia mea este să promovez, în Polonia, şi mai mult, oportunităţile de afaceri pe care le oferă ţara dvs., şi mai ales Timişul”, a mai spus excelenţa Sa, Marek Szczygiel, ambasadorul Republicii Poloneze la Bucureşti.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Marian Vasile, cel care a reprezentat instituţia la întâlnirea cu ambasadorul Republicii Poloneze la Bucureşti, a accentuat interesul pentru cooperarea economică bilaterală, amintind principalele proiecte ale judeţului Timiş, precum Parcul industrial şi tehnologic, dar şi Centrul multifuncţional pentru dezvoltarea afacerilor sau Parcul industrial din zona Triplex Confinium.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !