Opt extradări într-o zi

Opt extradări într-o zi
BUCUREŞTI – Opt infractori români care au fost condamnaţi pentru diverse infracţiuni vor fi extrădaţi, astăzi, pentru continuarea pedepsei cu închisoarea în ţară, informează un comunicat de presă al Ministerului Administraţiei şi Internelor

Operaţiunea de extrădare a celor opt cetăţeni români va avea loc pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” din Bucureşti. Astfel, la ora 13.55 de la Bruxelles va fi adus Eliezer Zvi Habad, în vârstă de 49 de ani, cetăţean israelian, împotriva căruia Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani şi 10 luni, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

La ora 15.10, va fi adus de la Frankfurt Achmedas Polatovas, de 52 de ani, din Lituania, împotriva căruia Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

De la Madrid, vor fi aduşi la ora 17.45 Ilie Diaconu, în vârstă de 40 de ani, împotriva căruia Judecătoria Iaşi a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani de detenţie, pentru comiterea infracţiunii de contrabandă şi evaziune fiscală, Daniel Tosum, de 29 de ani, împotriva căruia Judecătoria Videle a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi Tatiana David, de 51 de ani, împotriva căreia Judecătoria Baia Mare a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani de detenţie, pentru comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi înşelăciune.

De la Milano vor fi extrădate la ora 18.05 două persoane: Marian Ghiena, de 27 de ani, împotriva căruia Judecătoria Tecuci a emis un mandat de executare a pedepsei a 1 an şi 10 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi Marian Miu, în vârstă de 34 de ani, împotriva căruia Judecătoria Craiova a emis un mandat de executare a 3 ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, de la Viena va fi adus la ora 21.55, Victor Lucian Baican, de 29 de ani, transferat din Austria în vederea continuării executării unei pedepse de 3 ani de închisoare, pronunţată de autorităţile acestui stat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase