OPTICA IRISMED – SĂNĂTATE LA VEDERE!

OPTICA IRISMED – SĂNĂTATE LA VEDERE!
Optica medicală IRISMED are peste 10 ani de existență. Are sediul principal în cadrul clinicii OPTINOLENS.

Din 08.01.2019 IRISMED are un nou punct de lucru, pe strada Dacia nr.42, bl.C13, la intersecție cu strada Decebal.

Activitatea se desfasoară sub auspiciile devizei `Sănătate la vedere`.

În fiecare lună se fac promoții specifice. Luna martie, spre exemplu, e dedicată femeilor, cu consultații oftalmologice gratuite. Continuăm promoția de reducere cu 20 % la produsele achiziționate de la IRISMED.

Prestigiul profesional al personalului a fost soclul pe care s-a dezvoltat firma. Medicii oftalmologi angajați la Irismed au beneficiat și beneficiază de experiența profesională a domnului doctor Mihuțiu Cristian, devenind actual medici valoroși: Amine Bakraoui, Monica Chis, Cristian Sala.

Optometriștii opticii – Gyongy Csarba, Carmen Noemi Csokmai garantează prin experiența lor și prin excelenta pregătire, calitatea serviciilor prestate. Acest lucru este certificat și de atestarea ISO.

Alături de ele, Lenuța Stan, Alina Hadade și Olimpia Paina, întregesc o echipă capabilă să pună in prim plan calitatea serviciilor prestate, consilierea corectă și satisfacția clientului.

Dotarea este specifică unei optici medicale și optometriei, cu aparatură nouă (2019) și performantă.

Irismed vine în fața clientului cu o mare și diversă gamă de rame și lentile, satisfăcând toate gusturile și buzunarele, de la produse originale de firmă, acoperind zona fashion și până la produse mai ieftine.

În fiecare lună se abordează o politică de `promoțion` cu reduceri la diferite categorii de servicii și materiale, pe diferite paliere, în funcție de specificul de sezon.

La IRISMED se pot comanda lentile de contact, cu dioptrii și fără dioptrii, lentile de contact terapeutice, ochelari de soare cu dioptrii și fără dioptrii, precum și ochelari cu protecție pentru calculator și telefon.

Clientul beneficiază de consultații oftalmologice efectuate de medici cu experiență, care în cazul detecției unor afecțiuni specifice, care exced modificarile de refracție, au șansa de a efectua consultații și tratamente cu aparatură complexă de top, în cadrul renumitei clinici oftalmologice OPTINOLENS, majoritatea medicilor asigurând servicii medicale oftalmologice și în cadrul acestei clinici.

Calitatea și varietatea materialelor, aparatura nouă, serviciile prestate, decorul placut și original fac din IRISMED alegerea ideală în domeniu opticii.

Dr. Simona Mihuțiu

Serviciile firmei: consultații medicale oftalmologice și consultatii optometrice – determinare de dioptrii, consiliere în alegerea corectă a tipurilor de rame și lentile pentru ochelarii de vedere, comercializarea și prescrierea lentilelor de contact de diverse categorii, a ochelarilor de soare cu și fără dioptrii, reparații ochelari, alte servicii specifice activității de optică medicală.

Program de lucru: 09:00 – 19:00

Adresa punctului de lucru: strada Dacia nr. 42 Bl C 13, intersecția cu strada Decebal

Telefon:

0259220271 (telefonul punctului de lucru)

(Telefon sediu: 0259220270 – Ep. Mihai Pavel nr 9, în cadrul clinicii Optinolens)

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/OpticaIrismed/

Advertorial! Hb: 1882780Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !