Optica New Eyes Oftalmologie si optica de calitate

Reactualizat la:
Optica New Eyes Oftalmologie si optica de calitate
CMI DR. ABU-TALEB ABDEL-RAHMAN a activat pana in luna mai 2015 la parterul blocului Cicero ( langa Electrica) apoi impreuna cu opticienii Lia si Eva am hotarat sa ne mutam in centru pe Str. Avram Iancu nr.2 langa OTP BANK si vis-a-vi de restaurantul BIGYS pentru a oferi un act medical de calitate cu aparatura moderna dar si preturi corecte fata de pacienti si clienti.

Suntem o unitate complexa, unde oferim consultatii cu aparatura de ultima generatie, avem medici competenti la orice ora, iar personalul tehnic are o pregatire vasta (nu doar strict pentru confectionare ochelari).

Cabinetul de consultatii este dotat cu aparatura noua de ultima generatie de foarte buna calitate. Nu ne lipseste nimic din cele trebuincioase unei consultatii complete. O prescriptie garantata a ochelarului, presupune totodata si o examinare macar sumara a ochiului. Daca cu ochelarul vedem bine, nu este exclusa existenta unei boli si am putea avea surpriza ca din cauza ei (ca in cazul glaucomului), sa vedem bine de tot dar intr-o clipa sa pierdem vederea brusc, fara sa ne fi stiut bolnavi.

Avem in dotare microscop oftalmologic, computer pentru masurarea dioptriilor ochiului, aparat electronic noncontact pentru masurarea tensiunii oculare, aparat de verificare a ochelarilor, dar si de examenarea FO.

Recomandarea tipului de lentila si de ochelar ce se potriveste fiecarei boli, fiecarei varste sau profesii este foarte importanta. Din acest punct de vedere, avem avantajul (rar intalnit) unui staf si opticieni care sunt foarte priceputi! Cunoscand foarte bine tipurile de lentile, proprietatile lor, evantuale defecte ascunse ale materialelor, deoarece a lucrat chiar si la fabricarea lentilelor (acolo unde candva se faceau lentilele ZEISS … asta fiind tot in Romania). Asadar, un om mai informat in domeniul proprietatilor si calitii lentilelor…ceea ce nu puteti gasi in alta parte! In plus, are cunostinte complexe de mecanica fina, deci face recomandari in cunostinta de cauza, repara multe lucruri dificile!

Oferta de rame este foarte bogata. Urmarim linia modei astfel incat purtarea ochelarului (nici sportivii nu sunt neglijati, oferindu-le rame si lentile conform sportului practicat).

Ochelarii executati la noi sunt garantati, reparatiile posibile pentru clientii nostri sunt gratuite. Sortimentul de rame si lentile este variat si in ceea ce priveste preturile sunt pentru toate gusturile si posibilitatile financiare, NU LUCRAM CU PLATA IN RATE PENTRU CA NU VREM SA UMFLAM PRETURILE SI SA VA PUNEM LA COSTURI SUPLIMENTARE ASCUNSE, UMFLAND PRETUL LA RAME SI LENTILE.

Pacientii si clientii nostri vor fi bine informati si sfatuiti, vor primi indicatiile corecte de ce tip de lentile se potriveste si cand au nevoie de ochelar progresiv, degresiv sau bifocal, neavand in calculul castigul financiar ci interesul pacientului. Va garantam ca la noi nu veti primi un pret inainte de consultatie si cu totul alt pret dupa.

Am dori in principiu sa lucram pe baza de programare prealabila, astfel incat nici pacientii sa nu astepte sau sa se ingramadeasca, nici medicii sa nu fie grabiti. Numai astfel se pot face consultatii de calitate. Ne ghidam dupa principiul: mai bine putin si bun decat mult si indoielnic (consultul dureaza aproximativ 30 min).

Nu uitati,cnsultatiile sunt GRATUITE daca comanda se face la noi in magazin. Si pe baza biletului de trimitere, consultatiile pentru patologii oculare sunt gratuite.

Si pentru ca suntem in spiritul sarbatorilor pascale, venim cu o oferta in luna aprilie: la orice comanda completa ( rama + lentile) veti beneficia de o reducere de 15% sau la ochelari de marca o reducere de 20%.

Suntem situati intr-o zona centrala, oricine ne poate vizita si se va convinge de atmosfera si calitatea serviciilor noastre.

Va asteptam la Optica New Eyes de pe str. Avram Iancu Nr.2, langa OTP BANK pentru o consultatie gratuita, cu bilet de trimitire de la medicul de familie, la medicii nostri primari si specialisti. La noi veti primi sfatul corect. Pentru programari sunati la Nr. 0359170154, pentru a vedea mai multe detalii vezitati pagina noastra pe facebook https://www.facebook.com/Optica-New-EYES.

 
Advertorial!