Oradea Business Days, in 3 – 4 aprilie

Oradea Business Days, in 3 – 4 aprilie
Participanţii la eveniment vor găsi oportunităţi de dezvoltare şi posibilităţi de învăţare de la cei mai buni specialişti.

Cel mai important eveniment de business dedicat mediului de afaceri bihorean va avea loc în perioada 3-4 aprilie, la Oradea şi va fi găzduit la Hotel Ramada.

Ediţia a 10-a Business Days, adresată managerilor și antreprenorilor, sosește la Oradea cu peste 60 de speakeri de top (antreprenori în serie, manageri din companii de top, investitori, experţi şi specialişti în diverse domenii), cu teme de dezbatere de mare actualitate, analizate în 16 workshop-uri, patru conferinţe sau în cadrul celor patru mese rotunde, cu 100 de parteneri care sprijină organizarea evenimentului, la care sunt aşteptaţi peste 500 de participanţi.

Scopul evenimentelor Business Days este de a dinamiza mediul de afaceri, oferind astfel celor interesați de oportunitățile de dezvoltare profesională și personală idei inspiraționale și exemple motivaționale, analize pertinente, estimări ale trendurilor viitoare din diverse domenii, posibilitatea de a învăța de la cei mai buni specialiști și nu în ultimul rând posibilitatea de a identifica noi potențiali parteneri de afaceri și colaboratori.

„Business Days a fost conceput, de la început, ca şi o platformă de oportunităţi de networking pentru cele trei categorii de stakeholderi: participanţi, parteneri şi speakeri.”, afirmă Laszlo Pacso, coordonatorul proiectului.

Practic, orice participant la Oradea Business Days îşi poate selecta în funcţie de experienţă, poziţia şi nevoile sale folosirea uneia sau a mai multor facilităţi de business networking pe care le oferă evenimentele Business Days: sesiunile de business networking de tipul open. Un participant la o astfel de sesiune pleacă acasă cu cel puţin 36 de cărţi de vizită, de la 36 de persoane despre care ştie cel putin patru lucruri şi cu care a interacţionat în mod direct, cu o parte dintre ei stabilind interacţiuni viitoare. Rata de potrivire la sesiunile de tipul open este de 40%. Anul acesta, evenimentele Business Days introduc o nouă sursă de oportunităţi pentru participanţii, speakerii şi partenerii evenimentelor Business Days. Este vorba de Business Networking de tipul Matchmaking. Acest tip de business networking combină cu succes facilităţile oferite de un instrument online cu avantajele unor întâlniri faţă în faţă.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !