Oradea, capitala lionistică a României

Oradea, capitala lionistică a României
Orădeanca Rodica Dacin este guvernatorul Districtului 124 România.

Participare, deschidere,pasiune şi compasiune. Acestea sunt axele pe care se va desfăşura activitatea leiilor din România sub conducerea guvernatorului orădean Rodica Dacin. Aceasta îşi va începe mandatul pe 1 iulie. La seminarul de conducere şi planificare strategică a conducerii Lions care a avut loc recent la Cluj Napoca s-a decis, ţinând cont de pragmatismul noului guvernator,că un accent mai mare va fi pus pus  pe propunerile de acţiuni concrete la nivel naţional, care ar putea fi realizate în mandatul 2010-2011.

Astfel campania de conştientizare asupra pericolului reprezentat de răspândirea diabetului, organizarea unei competiţii naţionale pentru identificarea tinerilor excepţionali, precum şi o serie de propuneri pentru acţiuni de colectare de fonduri, au fost discutate şi evaluate de participanţi.Unele dintre aceste propuneri s-au derulat deja cu succes în Bihor: în aceste zile la Sânmartin se află în plină desfăşurare tabăra pentru copiii cu diabet, iar cu sprijinul Lions Oradea, gojdistul Cristian Roşu a câştigat aurul la concursul internaţional de Ştiinte Şi Inginerie INTEL ISEF, desfaşurat în San Jose, California. Azi, Rodica Dacin se va îndrepta spre Sydnei acolo unde va urma un curs de instruire Lions.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !