Oradea City Card, din 1 iunie

Reactualizat la:
Oradea City Card, din 1 iunie
Turiştii care vizitează Oradea sunt destinatarii unui card în baza cărora dispun de transport în comun, hartă turistică şi o mini broşură cu cupoane de reducere şi promoţii la obiective turistice şi companii partenere private.

Acesta va fi operaţional cel târziu din 1 iunie, asigură city managerul Eduard Florea. Iniţiativa a fost aprobată săptămâna trecută de consilierii locali sub denumirea de pachet turistic Oradea City Card.

„Obiectivul creării acestui serviciu/pachet turistic este creşterea interesului turiştilor pentru obiectivele turistice disponibile, sprijinirea economiei locale prin creşterea consumului şi stimularea utilizării transportului public local în vederea reducerii poluării. Serviciile sau pachetele turistice de tipul City Card/Pass au fost implementate cu succes şi în alte zone cu un important potenţial turistic. În România acest lucru a fost realizat, printr-o iniţiativă privată, în oraşul Constanţa, Oradea urmând a fi al doilea oraş din România care ar crea un astfel de serviciu/pachet turistic”, informează municipalitatea printr-un comunicat de presă.

Oradea City Card va oferi transport public nelimitat în Oradea şi Sînmartin pe durata a 48 de ore de la prima validare, o broşură de cupoane cu reduceri şi o hartă turistică. Pentru a beneficia de reduceri, turistul va prezenta cuponul de reducere din broşură la casa de marcat sau la accesul în obiectivul turistic pe care doreşte să-l viziteze. Promoţiile oferite se vor acorda conform indicaţiilor partenerilor şi exclusiv pe baza cuponului din broşură.

Oradea City Card va putea fi achiziţionat la hoteluri, pensiuni turistice din Oradea şi staţiunile termale, chioşcuri de ziare din cele mai importante zone ale oraşului, librării, obiective turistice, puncte de informare turistică, agenţii de turism.
Costurile pentru realizarea pachetului vor fi suportate de către Asociaţia pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune – machetare, tipărire broşură, cupoane de reduceri şi hartă turistică – şi societatea Oradea Transport Local SA – achiziţionare, inscripţionare card + contravaloarea abonamentului de transport.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !