Oradea nu va mai găzdui turneul

2Comentarii
ORADEA/CLUJ-NAPOCA – Bazinul olimpic din Oradea a găzduit în luna iunie a anului trecut întrecerile Campionatului European de polo pentru juniori. Desfăşurarea în condiţii organizatorice impecabile a competiţiei a stârnit entuziasmul oficialilor FR Polo.

Selecţionerul reprezentativei României, Vlad Hagiu, a anunţat disputarea la Oradea, în luna febriarie 2007, a unul turneu internaţional, cu prilejul inaugurării oficiale a Bazinului olimpic, care urma să fie acoperit. La turneu au fost invitate echipe naţionale de prestigiu din poloul european: Ungaria, Croaţia, Germania şi Grecia. Competiţia urma să fie cel mai puternic turneu de polo disputat în România în ultimii ani.

Termen tergiversat

Lucrările de acoperire ale Bazinului olimpic orădean trebuiau să fie finalizate la data de 1 noiembrie 2006. Din nefericire, lucrările nu au fost finalizate la timp, termenul de predare fiind tergiversat ulterior de mai multe ori. La ora actuală, cu circa o lună înainte de începerea turneului internaţional, bazinul este departe de a fi finalizat, fiind evident că lucrările nu vor putea fi terminate în timp util. În aceste condiţii, conducerea federaţiei a luat decizia de a muta competiţia la Bazinul olimpic Politehnica din Cluj-Napoca, pentru a salva situaţia.

Directorul CS Municipal, Petruţ Drăgan, regretă că Oradea nu poate găzdui acest turneu.

„Am ţinut în permanenţă legătura cu cei de la federaţie, sugerându-le să se gândească şi la o variantă de rezervă în cazul în care bazinul nu va fi gata la timp. Din păcate, acest lucru s-a întâmplat, spre regretul nostru. Eu am încercat să pun presiune asupra constructorilor, dar fără rezultate.

Dacă în vară, lucrările au fost finalizate în termen, înainte de începerea Campionatului European, de data aceasta nu s-a mai putut. Încă o dată se dovedeşte faptul că la noi totul se poate face numai cu hei-rup, în stil pompieristic. Nu este însă în nici un caz vina Clubului Sportiv Municipal Oradea, sau a poloului orădean, pentru această situaţie. Sper că federaţia este conştientă de acest fapt, iar mutarea turneului nu va afecta în nici un fel poloul local şi echipa CSM Leonardo”, ne-a declarat Petruţ Drăgan.

Gavril Nutiu2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor