Oradea se pregătește pentru recrutările de primăvară

Reactualizat la:
Oradea se pregătește pentru recrutările de primăvară
Câteva sute de locuri de muncă, internshipuri, stagii de practică și oportunități de voluntariat sunt disponibile la Târgul de Cariere (TdC) Oradea. Evenimentul va avea loc sâmbătă la Lotus Center, între orele 10:00-16:00.

Care sunt domeniile în care se angajează la TdC Oradea

„Companiile care participă la Târgul de Cariere de la Oradea acoperă domenii diferite, de la IT&Software la recrutare, industria tehnică, servicii, industria hotelieră, logistică&transport, auto&automotive, domeniul retail și cel alimentar. Posturile disponibile sunt atât pentru persoane cu studii superioare și cu experiență, cât și pentru cei interesați de un post entry level”, declară directorul Târgului de Cariere, Louisa Olar.

Astfel, se caută printre altele vorbitori de limbi străine, directori financiari, specialiști marketing, consilieri clienți, consultanți în finanțări nerambursabile, recepționeri, bucătari.

„Căutăm candidați pentru mai multe domenii, iar cele mai multe posturi sunt la începutul acestui an în vânzări. Recrutăm în prezent area sales manageri, agenți de vânzări, directori de vânzări, în domeniul financiar avem posturi deschise de contabil-șef, contabili care cunosc engleză, Senior Financial Controller. La doi dintre clienți avem deschise și posturi pe customer care, și anume persoane care sunt responsabile de relația cu clienții. Un post dificil de ocupat este cel de electrician auto, deoarece sunt mai puțini specialiști pe piață decât ar fi necesar”, spune Luminița Popa, Director General în cadrul Active Job Consulting.

De asemenea, compania Emerson recrutează la Oradea în cadrul Târgului de Cariere. Compania în prezent peste 130.000 de angajați în mai mult de 150 de țări.

Angajări importante fac și companiile Celestica, în domeniul producției și tehnicii, Faist Mekatronic, furnizor de componente pentru infrastructura telecom şi industria auto. În plus, compania Sykes recrutează cunoscători de limbi străine precum engleză, franceză, spaniolă, germană, portugheză și bulgară.

 

În plus, oportunități de carieră aduc și alte companii: Addeco, Connect Group, DoubleTree by Hilton Oradea, EVEXCE, Generali, H.Essers, Inteva Products, KFC, Lugera, Plexus, Vernicolor, Xerox.

De asemenea, organizația AIESEC Oradea va prezenta oportunitățile de voluntariat. Partener instituțional: Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bihor.

La fel ca anul trecut, candidații vor primi gratuit din partea organizatorilor o cafea sau un ceai, pentru a fi pregătiți pentru întâlnirea cu angajatorii.

Târgul de Cariere va avea loc în această primăvară în Brașov (8-9 martie), Oradea (12 martie), Iași (15-16 martie), Chișinău (18-19 martie), Sibiu (23-24 martie), Cluj Global (29-30 martie), Târgul de Cariere în IT (Cluj-Napoca, 31 martie-1 aprilie), Târgu-Mureș (6 aprilie).

Detalii despre Târgul de Cariere găsiți pe www.targuldecariere.ro.

 

Pentru mai multe informații:

Corina Brândușan

PR Manager

0724 071 422

corina@fapte.org

 

Advertorial!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !