Oradea Shopping City în locul lui Tiago Mall

10Comentarii
Oradea Shopping City în locul lui Tiago Mall
Oradea Shopping City se va deschide începând cu primăvara 2011 si va contine 120 de magazine.

Întrebările orădenilor vizavi de ce sa va întâmpla cu spaţiul unde trebuia să se inaugureze Tiago Mall au primit un răspuns. Shopping Center Holding, care a preluat Tiago Mall Oradea cu 30,5 milioane de euro va deschide în primăvara lui 2011 centrul comercial Oradea Shopping City. Centrul comercial va găzdui peste 120 de unități de retail, un food-court complet, magazine de produse alimentare, precum și cele mai mari facilități de petrecere a timpului liber din regiune. Acesta va cuprinde, de asemenea, peste 1.000 de locuri de parcare. „Oradea Shopping City își propune să răspundă nevoilor comerciale, de agrement și de divertisment, aflate în creștere, ale miilor de locuitori ai orașului Oradea și din împrejurimile sale, cu acest proiect ambițios, având un design modern, zone speciale de relaxare, o combinație excelentă de branduri internaționale şi o echipă managerială cu experiență, stabilind astfel noi standarde de excelență în domeniul comercial din Oradea”, a declarat Cristina Dinu, reprezentant oficial al Shopping Center Holding.

Ofertă diversificată

Un element important al centrului comercial îl reprezintă cea mai largă ofertă posibilă pentru agrement și divertisment pentru întreaga familie: cinema multiplex, piste de bowling, jocuri electronice, cazino, centru de sănătate și înfrumusețare și multe alte facilități de recreere, dintre care unele vor fi introduse în Oradea pentru prima dată.

Dezvoltatorul Shopping Center Holdings SRL, care are o mare experiență pe piața locală precum şi relații extinse și strânse stabilite cu cele mai multe branduri de renume internațional, va introduce în Oradea Shopping City o serie de noi branduri internaționale de modă pe piața de retail din oraș, alături de o varietate de mărci deja cunoscute în piața românească. În acest moment, centrul comercial Oradea Shopping City este pre-inchiriat în procent de 60%. „Credem că locuitorii din Oradea şi cei care trăiesc în întreaga regiune merită să cunoască noi metode moderne de cumpărături şi de divertisment, motiv pentru care vom dezvolta un centru comercial și de divertisment unic in Oradea”, a specificat Cristina Dinu.

Dan Birta

Tiago Mall în faliment

Tiago Mall, vândut cu 30,5 mil euro10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor