Orădean, campion „la cratiţă”

ORADEA – Concursul de gătit dedicat bucătarilor din lanţul hotelier Continental, găzduit vineri seara de Hotelul Continental Oradea la avut drept câştigător pe orădeanul Cosmin Cătană.  Video

La competiţia anuală a bucătarilor, s-au întrecut vineri opt dintre bucătarii hotelelor Continental din ţară, în faţa oamenilor de afaceri şi a politicienilor orădeni în prepararea de delicatese culinare.

Împărţiţi în două grupe cei opt concurenţi au gătit chiar în faţa publicului, gustările pregătite de ei fiind gustate atât de juriu, cât şi de cătree cei din sală. Concursul a constat în trei probe, proba de preparare a unei specialităţi balcanice, a unei gustări clătite şi a unui desert pe bază de îngheţată.

„Concursul de bucătari reprezintă pentru noi cel mai important concurs profesional din cele trei anuale, şi unul dintre cele mai importante teste de promovare pentru tinerii ce se dedică artei culinare”, spune Radu Enache, director general al Continental Hotels.

La finalul concursului cel mai bun bucătar a fost desemnat Cosmin Cătană, de la Hotel Continental Oradea, locul II revenindu-i lui Ramon Tocaciu, Hotel Continental Târgu-Mureş, iar locul III lui Florin Moldovan, de la Hotel Continental Arad.
Ovidiu Morcan



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase