Orădeancă de succes în Regatul Bahrain

De Veronica Bursaşiu
1Comentariu
Singura româncă invitat special în Bahrain
Singura româncă invitat special în Bahrain
După colaborarea cu cel mai cunoscut designer floral din lume, Cristina Edu este singura româncă invitată în Regatul Bahrain la unul dintre cele mai exclusiviste expoziții de ceasuri şi bijuterii din lume.

În acest an, Araik Galastyan, master floristul de renume mondial a ales să colaboreze cu orădeanca Cristina Edu în cadrul International Wedding Show by Araik Galastyan în România -în prezentarea unei colecţii pentru mirese alături de aranjamentele florale măiestuoase, ce au rezonat din plin cu rochiile de mireasă semnate de designer. Atunci scena a vibrat de eleganţă, de grandoare şi de emoţii înalte.

Tot în acest an, Cristina Edu a reprezentat România la Istanbul, acolo unde se dau trendurile în materie de rochii de seară, rochii şi costume de nuntă, la Fashionista 2016 – locul de întâlnire al designerilor, al producătorilor, dar şi al publicaţiilor de modă. Acestea ar putea fi doar două argumente puternice care au făcut ca wedding dress designerul orădean Cristina Edu să participe, în 23 noiembrie, la una dintre cele mai exclusiviste expoziții de ceasuri şi bijuterii din lume, în Manama -Regatul Bahrain, acolo unde va susține un fashion show care va cuprinde colecția sa de rochii de mireasă pentru 2017.

edu1

„Este un eveniment foarte important pentru cariera mea, având în vedere că am fost singura invitata din România, dar şi pentru că nu particip ca şi expozant, ci ca şi invitat special! Acest eveniment e o bucurie pentru mine şi dovedește că Oradea poate să aibă şi rezonanţă internațională prin oamenii care o reprezintă”, ne-a declarat emoţionată, dar împlinită Cristina Edu.

Manama, capitala Regatului Bahrain este un oraş bogat, care a cunoscut o ampla dezvoltare, dar într-un ritm mai lent decât Dubai sau Abu-Dhabi, fiindcă monarhul este aici mult mai atent cu exploatarea resurselor de petrol. De-altfel reprezentativi pentru Manama sunt zgârîie-norii cu elice care produc energie eoliană.

De la lege, la design

Cristina Edu-bridals, este axata pe creaţia de rochii de mireasă haute couture, ce poartă numele creatorului acestora.

Designerul aduce un suflu nou pentru conceptul rochiei de mireasă începând din anul 2012, când printr-o întorsătură spontană şi norocoasă a destinului, aceasta trece de la domeniul juridic la cel al designului vestimentar.

Wedding dress şi-a făcut intrarea în lumea modei în 2012. Şi-a prezentat colecţiile la festivaluri de modă din România, la Cluj-Napoca Fashion Week şi Bucharest Fashion Week. În același an deschide uşile propriului studio de creatie, unde creionează primele schiţe şi le transpune în excepţionale modele de rochii de mireasă, ce în scurt timp sunt purtate de primele cliente încântate.

edu3

Creatiile designerului atrag cu din ce în ce mai mult entuziasm mirese din toată ţara, iar în scurt timp aceasta este invitată să îşi prezinte colecţiile pe podiumurile de modă din România şi pe podiumurile internaţionale.

Tot în anul de debut, îşi începe studiile în Arte Vizuale la Universitatea din Oradea, în ideea de a aprofunda talentul său artistic, însă principiul de baza al succesului său este sinestezia între intuiţia artistică, studiu şi ore de muncă dedicate în studioul de creaţie.

Designerul este invitat în fiecare sezon pe podiumurile naționale şi internaționale de modă şi în cadrul expoziţiilor pentru nunţi; prezentările şi colaborările cu Bucharest Fashion Week, City Fashion Week – Cluj Napoca România, Expo Mariage- cea mai de anvergură expoziţie de nunţi din România, Fashionista – Turkey Istanbul, Araik Galstyan – unul din cei mai celebri designeri internaţionali contemporani. La acestea se adaugă prezenţa Cristinei Edu în diferite editoriale.Toate acestea au condus, în mod natural către un curs ascendent pe piaţa modei internaţionale.

edu7-silvestru-photography_-8-156

Fiecare piesă vestimentară semnată de designerul Cristina Edu este creată sub atenta supraveghere a acesteia, de către un personal selecţionat. Începând de la creionarea de către designer a conceptului în schiţă, până la transpunerea acestuia într-o rochie de mireasă, tot acest proces meticulos este atestat de către Cristina Edu.

Designerul alege de fiecare dată materiale textile de cea mai bună calitate. Din preţiozitatea texturilor, broderiile lucrate manual şi îmbinarea cu măiestrie a acestora ies la lumină, în fiecare sezon, colecţii valoroase de rochii de mireasă.

edu2

În cadrul casei de modă, miresele beneficiază şi de consilierea din partea designerului şi a unei echipe pregătite pentru a face faţă celor mai înalte exigenţe. Designerul a ales să ofere mireselor posibilitatea de a li se concepe de către acesta, o rochie personalizată; aceasta opţiune se poate realiza doar în prezenţa Cristinei Edu, în cadrul casei de modă din Oradea sau în cadrul trunk show-rilor organizate în saloanele de rochii de mireasă care reprezintă brandul Cristina Edu.

Inspiraţie

Colecţiile rochiilor de mireasă se nasc dintr-o sinestezie între lux, eleganţă, rafinament şi feminitate, puse în valoare de ochiul designerului expert în transpunerea conceptelor create, precizia croiurilor si materialele preţioase folosite. Acestea au fost caracteristicile tuturor colecţii semnate de Cristina Edu: First Dream- 2012, Purity- 2013, I Hear a Rhapsody- 2014, Velvet 2015, Suprem -2016. Fiecare rochie de mireasă semnată de designer reprezintă o abordare personală a unor concepte estetice ce fuzionează perfect cu personalitatea miresei care va purta piesa vestimentară.

edu6

La baza întregii activităţi creative a Cristinei Edu stă idealul fuziunii perfecte între mireasa care poartă piesa semnată de casa de modă şi abordarea personală a unor concepte estetice din care se nasc creaţiile vestimentare ale designerului.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor