Oradeanul care e gata sa mearga pe carbuni incinsi

Bruno Medicina a adus firewalking-ul în România Foto: economica.net
Bruno Medicina a adus firewalking-ul în România Foto: economica.net
Eugen Antal va exersa cea mai modernă metodă de atingere a excelenţei.

Ți-ai dorit vreodată să oferi și să faci mai mult, dar nu ai știut exact cum?

Crezi că ai capacitatea de a te conduce și de a îi conduce pe ceilalți pentru a produce rezultate remarcabile?Cum poți realiza aceste lucruri? Cum scoți la lumină liderul ascuns în interiorul tău? Cum depășești obstacole și provocări? Cum poți trece desculț peste cărbuni încinși care depășesc 530°C? La toate aceste întrebări are răspuns fondatorul Toastmasters şi organizator al celui mai important eveniment de training în domeniul afacerilor Business for Business care a avut loc , recent, la Oradea, Eugen Antal.

În cadrul Extrem Training-Conferinţa de Leadership 530°C , care are loc în această săptămână la Bucureşti. A păși cu tălpile goale pe cărbuni încinși poate părea o nebunie. „Ei bine, nu este așa! Acest exercițiu de voință este cunoscut în lumea întreagă ca fiind cea mai modernă metodă de atingere a excelenței. Va declanșa în tine forța de a te autodepăși. O forță ce te va ajuta să obții performanțe maxime atât în activitatea profesională, cât și în viața de zi cu zi ”, este argumentul organizatorilor.

Marian Rujoiu, Mircea Chira și Bruno Medicina, speakeri de top vor aduce argumente pentru a-i convinge pe participanţi să treacă la acțiune masivă. Eugen Antal va putea afla de la aceştia secretele schimbării de durată și tipare pentru excelență dincolo de gândirea obișnuită pentru ca imposibilul să devină posibil. Bruno Medicina este cel care îi va ajuta pe participanţi să-şi descătușa forța liderului din fiecare şi împreună vor păși pe cărbuni încinși.

Cine e Bruno Medicina?

Italianul Bruno Medicina este omul care a reuşit, de-a lungul anilor, să convingă aproape 5.000 de oameni să meargă pe cărbuni încinşi. Are 53 de ani şi este un vânzător profesionist cu aproape 30 de ani de experienţă în domeniu, cu o pregătire solidă în psihologie, muzică, sport şi filozofie, cu o gamă largă de traininguri.A adus pentru prima dată în România „Firewalking” sau „ mersul pe cărbuni încinşi”.Firewalking- seminar este considerat în întreaga lume cea mai spectaculoasă şi eficientă cale de dezvoltare personală. Acest vechi ritual de dezvoltare personală a intrat în repertoriul de training al celor mai cunoscute firme şi corporaţii occidentale, care au remarcat îmbunătăţirea spectaculoasă a performanţelor la managerii şi vânzătorii care au participat.

Bruno Medicina învaţă oamenii prin acest training cum să-şi descopere potenţialul ascuns, cum să-şi atingă adevăratele obiective, în viaţă şi-n afaceri, cum să-şi distrugă credinţele care-l limitează, să dărâme frica şi s-o transforme în energie pozitivă, să-şi păstreze „focusul” şi concentrarea în faţa celor mai mari obstacole şi provocări.

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !