Oradeanul Iuliu Sabau reclama executarea silita

16Comentarii
Oradeanul Iuliu Sabau reclama executarea silita
Un orădean acuză că este evacuat din locuinţa sa, pe care debitorul s-ar fi împroprietărit prin fals.

Orădeanul Iuliu Dan Sabău denunţă evacuarea sa din locuinţă, considerând că executoruljudecatoresc Ioan Bucureanu încalcă normele legale dacă nu ia în considerare două sentinte date de Judecătoria Oradea.

De cealaltă parte, Ioan Bucureanu ne-a declarat că are bază legală pentru a pune în executare luni, de la ora 9:30, evacuarea numitului Gheorghe Cosmin Blaga din locuinţa aflată în blocul D28 de pe strada Oneştilor, în baza datoriei avute de acesta faţă de Bartok Attila Bela.
Doar că Iuliu Dan Sabău susţine că el este în continuare stăpânul garsonierei respective, denunţând contractul de vânzare-cumpărare prin care Gheorghe Cosmin Blaga s-a împroprietărit. Şi pe care a pus-o apoi ca garanţie pentru un împrumut luat de la orădeanul Bartok.

În cercetare penală

Astfel, Iuliu Dan Sabău a reclamat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea faptul că i s-a falsificat semnătura pe contractul de vânzare, iar cercetările făcute în dosarul 6979/p/2009 au confirmat, prin test grafologic efectuat la Poliţie, că semnătura lui de pe contract e falsă.
Dealtfel, în baza probelor administrate de procurori, Iuliu Dan Sabău a obţinut două sentinţe de suspendare a executării silite, date de Judecătoria Oradea pe 11 martie respectiv 22 aprilie 2010.

„Domnul Bartok se ocupă cu împrumuturi pe bază de garanţii imobiliare şi probabil că a ajuns să se cunoască mai bine cu executorii judecătoreşti. Însă în cazul nostru e vorba de un abuz”, ne-a mai încredinţat Iuliu Sabău, care este susţinut în demersul său de fratele şi cumnata sa.

C.H.16Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor