Orădeni crăpari fruntaşi

Oradeni la Campionatul National de Crap
Oradeni la Campionatul National de Crap
Echipa APS Aqua Crisius formată din Mihai V. Togor (runner), Dumitraş Sorin şi Buză Gheorghe (concurenţi) a reuşit să se claseze pe locul IV la a doua etapă a Campionatului Naţional de Pescuit la Crap al Federaţiei Naţionale a Pescarilor Sportivi din România (FNPSR), desfăşurată în Complexului Piscicol Doripesco.

După 96 de ore de concurs, orădenii au capturat 372 de crapi în greutate totală de 630,95 kg de crap ocupând locul al II-lea în sectorul de concurs şi al IV-lea în clasamentul general.  „Lipsa de experienţă competiţională a privat echipa de un rezultat şi mai bun, dar cele 96 de ore de concurs  au sudat o echipă promiţătoare care se va «lupta» de la egal la egal pentru locurile fruntaşe ale competiţiilor de pescuit la crap”, spune Mihai Togor, preşedinte al APS Aqua Crisius.

Ultima etapă se va desfăşura la finele lunii august pe Lacul Horgeşti din judeţul Bacău şi va stabili campioana naţională a FNPSR care va participa la Cupa Mondială de la Săruleşti din septembrie. În luptă directă sunt echipele APS Alba, APSR Sinoe Constanţa şi APS Mureş 2006.

Cristian Horgoş0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !