Orădeni la „Românii au talent”

5Comentarii
Orădeni la „Românii au talent”
Ei au intrat în cursa pentru premiul de 120.000 de euro promis de „Românii au talent”.

Dans în vârful degetelor, jonglerii cu flăcări, contorsionism, mers pe picioroange, sau număratul sunetelor dintr-o frază abia rostită. Sute de români din Oradea, Arad, Craiova, Baia Mare, Timişoara au încercat să convingă de faptul că merită să fie cunoscuţi. Solistele Alexandra Broinaş, Cristina Romocea Cociuba şi Natalia Selegean, dar şi trupele Unique şi Clevers din Oradea au participat la preselecţiile organizate la Timişoara pentru artiştii din zona de Vest a ţării, de către producătorii emisiunii „Romanii au talent”.

Toţi artiştii orădeni sunt manageriaţi de Land Consulting Events, societate ale cărei baze au fost puse de un italian stabilit în Oradea. Această societate are, la rândul său, ca scop, să promoveze adevăratele tinere talente din România şi să aducă în faţa opiniei publice italiene şi române o parte remarcabilă a culturii artistice româneşti, care să evidenţieze valorile ţării, dar şi-a propus şi să prezinte artiştii talentaţi din România în contrapondere cu imaginea negativă care apare în mass media italiană. Pentru atingerea acestor obiective există o colaborare pe termen nedeterminat cu o televiziune din Milano, „ TeleNova” care în cadrul emisiunii “„Passo in Tivu” găzduieşte aceste „comori artistice”. Acest lucru a fost posibil şi datorită raportului de parteneriat pe care îl are Land Consulting Events cu artistul italian Luca Virago, care participă în fiecare luni la această emisiune.

Ragazza di periferia

Una dintre participantele la preselecţiile „Românii au talent” este cunoscută în Italia drept Anna Tatangelo a României după ce la Tele Nova a interpretat „Ragazza di periferia”. Este vorba despre Alexandra Broinaş. Ea este studentă la Drept. „Am practicat dansul sportiv de performanţă şi mi-am aprofundat cunoştinţele mele muzicale de la o vârstă fragedă. Scena am experimentat-o încă de la vârsta de 12 ani transmiţând publicului toată dragostea mea pentru muzică şi dans. Muzica şi dansul înseamnă suflet, hrană.

Muzica te face să te mişti sufleteşte, te face să vrei să o împarţi cu toată lumea pentru că te mândreşti că o ai. Scena înseamnă pentru mine emoţie şi fericire, înseamnă o altă lume, o altă viaţă”, spune Alexandra în una dintre autoprezentările făcute pentru apariţiile publice. „Acum Alexandra, Natalia şi Cristina lucrează la un CD, împreună cu un producător din Italia. Fiecare dintre fete va avea un hit, iar fiecare piesă va avea un videoclip. Albumul va fi lansat în Italia şi în România”, spune Natalia Selegean, manager la Land Consulting Events.
Veronica Bursaşiu5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor