Orădeni pe podium la CN de tir sportiv

De Gavril Nutiu
Orădeni pe podium la CN de tir sportiv
Sportivii de la CS Universitar Oradea au avut evoluții remarcabile la etapa finală a Campionatului Național de tir sportiv tineret (20-23 de ani).

Desfăşurată la Bucureşti, etapa finală a CN de tir sportiv tineret (20-23 de ani) pentru arme cu aer comprimat şi cu glonţ a prilejuit evoluţii remarcabile pentru sportivii de la CS Universitar Oradea (antrenori Vasile Leţ, Adriana Floruţa), care şi-au trecut în cont un număr de zece medalii. Dintre acestea, şase au fost obţinute la individual (trei de aur, una de argint şi două de bronz), respectiv patru în probele pe echipe (trei de aur şi una de argint).

La arme cu aer comprimat, Francesca Pop s-a situat pe locul 1 în proba de pistol 40 focuri. La puşcă 40 de focuri, Eliza Molnar şi Cristian Stoie (aceasta fiind încă junioare II) au ocupat locurile 2, respectiv 3, iar Cristina Rayna s-a situat pe locul 9. În proba pe echipe, formaţia CSU Oradea, alcătuită din Eliza Molnar, Cristian Stoie şi Cristina Rayna a obţinut medalia de aur.

La arme cu glonţ, Francesca Pop a devenit dublă campioană naţională în probele de pistol precizie 25 metri, 40 de focuri, respectiv în cea de pistol viteză 25 de metri, 40 de focuri. La pistol 30+39 focuri, aceeaşi Francesca Pop s-a clasat pe locul 3. În proba de puşcă 3×20 focuri, Eliza Molnar, Cristina Rayna şi Cristian Stoie au ocupat locurile 5, 6 respectiv 7. În întrecerile pe echipe, formaţia CSU Oradea, alcătuită din Eliza Molnar, Cristian Stoie şi Cristina Rayna a cucerit titlurile de campioană în probele de puşcă 3×20 focuri şi cea de puşcă 20 focuri genunchi, respectiv medalia de bronz în proba de puşcă 20 focuri picior.

În altă ordine de idei, Andreea Popescu va lua parte împreună cu echipa României la Campionatul European de tir sportiv pentru arme cu glonţ junioare, care va avea loc în această lună, la Tallin (Estonia).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !