Orădenii au primit startul la UNIFEST

9Comentarii
ORADEA – „Distracţie gratis, nu degeaba”, este sloganul sub egida căruia Asociaţia Studenţilor din Universitatea Oradea (ASUO) a dat tonul petrecerilor. Lansarea oficială a festivalului studenţesc a avut loc luni.

De luni şi până în 19 noiembrie, studenţii orădeni sunt invitaţi la Festivalul Studenţilor din România, eveniment a cărui agendă include activităţi sportive şi cultural-artistice menite să satisfacă preferinţele fiecăruia. „Prin UNIFEST încercăm să aducem şi în Oradea un pic din atmosfera şi voia bună din celelalte centre universitare, încercăm să-i motivăm şi pe studenţii noştri să se implice, să se culturalizeze… şi toate acestea pe GRATIS”, spune Ovidiu Coman, preşedintele ASUO.

Săptămâna balurilor
Având în vedere că e sezonul balurilor, studenţii medicinişti, respectiv Asociaţia Studenţilor Medicinişti Oradea îşi aleg bobocii preferaţi în această seară la Discoteca „No Problem”, începând cu ora 19. Un alt bal al bobocilor se va desfăşura miercuri seară în acelaşi loc şi de la aceeaşi oră, protagoniştii fiind studenţii de la Relaţii Internaţionale.

Punctul forte al evenimentului va fi Balul Balurilor, la care studenţii sunt invitaţi joi seara în jurul orei 22 la „No Problem”. Amatorii de sport vor avea ocazia să participe la meci de ping-pong, marti, de la ora 15, la Casa de Cultură a Sindicatelor sau la campionatul de fotbal care se va disputa sâmbătă, de la ora 10, pe terenul sintetic de lângă Institutul Biblic Emanuel.

Ioana Iuhas

 9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor