Orădenii vor avea Aquapark peste 10 luni

Reactualizat la:
14Comentarii
Orădenii vor avea Aquapark peste 10 luni
Primăria Oradea a anunțat semnarea contractului pentru achiziţionarea lucrărilor şi a dotării Complexului Nymphaea din cadrul proiectului „Dezvoltarea turismului de agreement prin crearea Complexului Wellness Termal Nymphaea Oradea”.

Aquapark-ul va fi situat în locul Ștrandului Municipal care este închis încă de anul trecut, iar preţul stabilit pentru îndeplinirea contractului este de 69.803.091 lei (fără TVA). Termenul de execuție a lucrărilor este de 10 luni.

„Obiectivul general al proiectului este crearea unui aquapark modern, la standarde europene, prin crearea complexului urmărindu-se diversificarea şi îmbunătăţirea serviciilor turistice în general şi de agreement”, potrivit reprezentanților primăriei.

Proiectul tehnic prevede 6 corpuri de clădire precum şi 7 bazine – bazine pentru copii, pentru adulţi, bazine cu destinaţie sportivă – de înot și de sărituri, precum și 3 turnuri de câte 10, 7,5 respectiv 3 metri.

Executarea contractului începe după constituirea garanţiei de bună execuţie şi predarea amplasamentului, respectiv cel târziu la data de 17.02.2015.

Primăria Oradea a semnat contractul cu o sucursală de la Cluj-Napoca a firmei KÉSZ Építő és Szerelő Zrt, care a câștigat licitația anul trecut.

Garanţia tehnică curge de la data semnării procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor până la data semnării procesului verbal de recepţie finală. Garanţia tehnică ofertată în cadrul criteriului de atribuire este de 120 luni.14Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor