Organizează înscrieri în clasa a V-a

Organizează înscrieri în clasa a V-a
Liceul Tehnologic Sanitar „Vasile Voiculescu” din Oradea a demarat înscrierile în clasa a V-a şi în clasa pregătitoare pentru anul şcolar 2014/2015.

Obiectivul major al instituţiei, încă de la mutarea, în urmă cu doi ani, în clădirea de pe strada Clujului, în urma deciziei Administraţiei Locale şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor.

„Deşi la început această mişcare a fost privită cu suspiciune, după atât de scurtă vreme, atât amplasarea în noul sediu, cât şi formarea unei structuri verticale(de la clasa pregătitoare la clasa a XII-a şi şcoala postliceală), par să fie de bun augur atât pentru instituţie, cât şi pentru locuitorii din zonă. Credem că incertitudinea şi totodată presiunea exercitată prin zvonurile de desfiinţare a şcolii a fost un factor decisiv al scăderii numărului de elevi, prin migrarea acestora spre alte şcoli. Acum, instituţia garantează stabilitate şi valoare a actului educativ, fapt certificat de numărul mare de elevi înscrişi în clasele pregătitoare şi I, dar şi de transferuri de elevi dinspre alte şcoli spre aceasta”, afirmă profesor Dana B.

Reşedinţa actuală este accesibilă atât elevilor claselor gimnaziale cu domiciliul în cartier, dar şi liceenilor şi celor de la postliceal, care evită aglomeraţia centrală pentru a se deplasa înspre şi dinspre şcoală, dar şi navetiştilor.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !