“Ori jucati, ori va ardem masinile”

“Ori jucati, ori va ardem masinile”
Dupa esecul din Cotroceni, 0-2 cu FC National, suporterii dinamovisti au avut, la stadionul din Sos. Stefan cel Mare, o intalnire cu antrenorul Ioan Andone. Ei l-au rugat sa le transmita jucatorilor ca ori joaca ori la vor da foc la masini.

“Nea Ando, jucatorii dau dovada de indolenta pe teren, desi au salariile si primele platite la zi. Spuneti-le ca sunt nesimtiti si ca, daca nu castiga in etapa urmatoare cu Poli, o sa le facem masinile asa cum le-au facut aia in Paris”, i-a spus un fan dinamovist lui Ioan Andone, care i-a explicat in zadar ca un astfel de gest nu ar reprezenta o solutie pentru iesirea din criza.

In discutia pe care a avut-o cu grupul de sustinatori ai echipei Dinamo, Ando le-a cerut scuze fanilor pentru ultimele evolutii ale echipei, in numele sau si al jucatorilor, dar a si recunoscut ca asupra sa exista o presiune.

Aceasta presiune continua sa vina din partea actionarilor, unul dintre acestia, Vasile Turcu, afirmand, ca “meciul de joi, cu TSKA Moscova, va fi, intr-adevar, un cap de linie”.