OTL ar schimba panourile informative

25Comentarii
OTL ar schimba panourile informative
Transportatorul public orădean oferă două variante călătorilor, ce pot opta pentru una sau alta.

Societatea locală de transport s-a gândit să lucreze şi la capitolul imagine. OTL vrea să schimbe panourile informative din staţii şi are deja la dispoziţie două modele noi de panouri. Cetăţenii interesaţi sunt invitaţi să acceseze site-ul societăţii – www.otlra.ro – sau cel al Primăriei Oradea – www.oradea.ro – pentru a vota unul dintre cele două modele care ar urma să fie montat în staţii. Cele două variante de panouri sunt deja expuse în Primăria Oradea la intrarea de la Finanţe, din strada Primăriei. Votul poate fi exprimat până pe 10 ianuarie 2011.
Directorul OTL, Csuzi Istvan, spune că natura informaţiilor de pe panouri pot fi modificate la cererea societăţii de transport. „Se pot face modificări la cererea noastră”, ne-a declarat Csuzi, precizând că opţiunea pentru un panou sau altul ţine doar de designul acestuia.

Variante nepotrivite?

Claudiu Chebău, un designer-grafician din Oradea, a vizualizat ieri modelele de panouri propuse de OTL. Designerul şi-a exprimat opinia cu privire la aceste modele: „Ambele variante a panourilor de informare pentru călători îmi par nepotrivite, deoarece informaţiile importante sunt trecute mult prea jos. Ar trebui să ne aplecăm ca să le putem citi. Noi ca noi, dar un bătrânel care de-abia se mişcă şi nici nu vede?”, a opinat Chebău, care spune că, personal, ar opta pentru „un panou, ca şi în prezent, ceva mai mare, cu marginile îndoite, pentru a creşte rigiditatea”. Designerul Chebău crede că un asemenea panou ar trebui montat pe două picioare de metal, iar informaţiile relevante ar trebui să postate la nivelul ochilor…

CĂLIN CORPAŞ25Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor