OTL introduce cardurile de calatorie

4Comentarii
OTL introduce cardurile de calatorie
Elevii care doresc îşi pot personaliza cardurile numai la Real 1, la Carrefour în Calea Aradului sau la sediul OTL.

 În perioada 3 ianuarie – 31 martie anul viitor se vor introduce cardurile de călătorie tip abonament pentru elevi şi studenţi. Punctele de vânzare a titlurilor de călătorie aparţinând OTL SA în care aceste carduri se vor personaliza sunt, pentru elevi – Real 1, Carrefour şi sediul OTL SA de pe strada Atelierelor 12, la biroul Comercial, iar pentru studenţi – Universitatea Oradea, anunţă societatea locală de transport în comun.

Pentru personalizarea şi eliberarea cardurilor sunt necesare copia CI sau a certificatului de naştere, copia carnetului de elev vizat la zi pentru anul şcolar 2012 – 2013 cu menţiunea „curs de zi” prin aplicarea în clar a ştampilei rotunde a unităţii de învăţământ şi a semnăturii autorizate (directorul unităţii de învăţământ).Studenţii trebuie să prezinte copia CI, copia carnetului de student vizat la zi pentru anul universitar 2012 – 2013 cu menţiunea „curs de zi” sau „IF”, prin aplicarea în clar a ştampilei rotunde a unităţii de învăţământ şi a semnăturii autorizate (decan). Toate actele prezentate în copii vor fi însoţite de originale pentru conformitate, mai anunţă OTL SA.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor