OTL îşi cere scuze

1Comentariu
OTL îşi cere scuze
Conducerea Regiei Autonome „Oradea Transport Local” îşi cere scuze publicului călător pentru neasigurarea transportului urban cu autobuzele în ziua de 23.05.2008 în municipiul Oradea din cauza declanşării unei greve ilegale, neanunţată şi organizată de şoferii de autobuz planificaţi la lucru în schimbul I (430 – 1300).

Această grevă a fost declanşată fără respectarea cadrului legal, de categorii pe persoane care nu pot declara grevă şi fără să aibă girul Sindicatului Transloc OTL din care fac parte, întrucât în data de 22.05.2008, ca urmare a negocierii creşterilor salariale pe 2008 cu Sindicatul Transloc din OTL RA, s-a încheiat şi semnat Act adiţional la Contractul colectiv de muncă, de majorare a salariilor în procent de 15% la toţi angajaţii OTL RA, începând cu data de 01.05.2008.

Conducerea OTL RA a mai acordat o creştere salarială de 2% în ianuarie 2008 şi a prevăzut în BVC-ul anului 2008 o nouă creştere salarială, în procent de 10% în luna decembrie, în funcţie de rezultatele economice ale regiei.

Informăm publicul călător că îl vom despăgubi, la cerere, pentru prejudiciul material suferit, ca urmare a acestei întreruperi a serviciului de transport public cu autobuzele în municipiul Oradea.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor