OTL răspunde reclamaţiei Jb

17Comentarii
OTL răspunde reclamaţiei Jb
ORADEA - Conducerea OTL a răspuns materialului sesizat de Jurnal bihorean în data de 27 august la „Scrisoarea cititorului” – „Şi cu banii luaţi, şi amendaţi”.

În scrisoare, unul dintre cititorii noştri reclama că, ne-având bilet pe linia 18, i-a plătit şoferului, dar nu a primit bilet şi, în cele din urmă, a fost amendat de controlori.

Potrivit directorului regiei, Corneliu Lupău, în urma reclamaţiei remise de Jb, s-a efectuat o anchetă interioară.

În urma anchetei a rezultat că cei patru controlori şi-au făcut datoria sancţionându-l cu amendă pe călătorul fără bilet, „agentul constatator nu şi-a secretizat calitatea de controlor de bilete ci mai mult, şi-a declinat identitatea în mod expres şi la momentul eliberării biletului de suprataxă”, după cum precizează directorul regiei.

Sancţiune

Conducerea OTL a simulat un posibil scenariu a relaţiei călător – conducător auto – controlor. „Dacă într-adevăr d-l Topală i-a dat bani conducătorului auto, nu era logic ca la apariţia controlorilor să facă scandal şi să refuze plata biletului de suprataxă sau să pretindă şoferului să-i achite biletul de suprataxă?”, se întreabă Corneliu Lupău.

Acesta adaugă că, nefiind la faţa locului, din cele declarate de persoanele implicate este foarte greau să stabilească de partea cui este adevărul. „Considerăm că dacă un călător dă bani şoferului fără să primească vreun document justificativ, vinovaţi în egală măsură sunt şi călătorul şi şoferul”, susţine directorul OTL.

Şoferul Petrică Nicolae Florian a fost totuşi sancţionat administrativ pentru atmosfera viciată din interiorul autobuzului, fumatul în mijloacele de transport în comun fiind interzis.

Practici incorecte şi ilegale la OTL

Dan Birta17Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor