Pachet pentru Cozma

Pachet pentru Cozma
Petroşani – Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, va primi, în închisoarea de la Rahova, un pachet de Crăciun din partea Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului. Pachetul va ajunge la fostul sindicalist prin fratele acestuia, Tiberiu Cozma, a declarat preşedintele LSMVJ, Zoltan Lacataş.

El a menţionat că au fost trimise pachete de Crăciun şi celorlalţi foşti lideri ai minerilor care sunt închişi în Penitenciarul Bârcea Mare, după judecarea proceselor mineriadelor din 1999. Dorin Loiş, Ionel Ciontu şi Vasile Lupu au primit alimente, iar familiile lor au beneficiat de un ajutor financiar în valoare de 400 lei, fiecare.

„În preajma Crăciunului, LSMVJ a mai oferit pachete cu cadouri pentru casa de bătrâni din Lonea, pentru copiii seropozitivi din Petrila şi pentru persoanele cu handicap din Lupeni”, a afirmat liderul sindical. De asemenea, cei peste 12500 de copii ai minerilor din cadrul Companiei Naţionale a Huilei Petroşani au beneficiat de pungi cu cadouri de Crăciun oferite de administraţie.

Mihai Stan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase