Păgubiţii Dacia, la BRD

Păgubiţii Dacia, la BRD
ORADEA - Persoanele care au depus bani la CEC pentru achiziţionarea de autoturisme, şi i-au transferat la BRD până în 15.02.1992, pot să se prezinte la sucursala judeţeană BRD în vederea înscrierii în evidenţa celor potenţiali îndreptăţiţi la plata de despăgubiri de către statul român.

Conform Asociaţiei Păgubiţilor de Autoturisme din România (APAR), aceştia vor avea o cerere tip, documentul de identitate, dovada în original a calităţii de moştenitor, dovada şi extrasul de cont eliberat de BRD în momentul virării sumelor la CEC sau BRD şi o declaraţie notarială că suma transferată la BRD nu a fost afectată în nici un fel la data prezentei (credite, retragere parţială). Detalii la APAR, tel. 0723/592.038.

„În Bihor, 1.728 de păgubiţi vor primi de la CEC circa 21.000 de lei. Vrem să facem să primescă despăgubiri şi cei care şi-au transferat banii la BRD”, ne-a declarat Teodor Şerban, ajutor şef de asociaţie la APAR Bihor.
Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !