Paine pentru persoanele sarmane din comunitate

Paine pentru persoanele sarmane din comunitate
Scopul programului este asigurarea pâinii persoanelor care trăiesc la limita subzistenţei.

Fundaţia Încrederea din Oradea continuă proiectul „Pâine pentru viaţă”. Astfel, va distribui gratuit pâine pentru persoanele din comunitate care trăiesc la limita subzistenţei.

Pâinea va fi distribuită săptămânal, în zilele de luni şi joi, de la ora 13:00. De acest program pot beneficia persoanele defavorizate din comunitate, al căror venit pe membru de familie este de până la 200 de lei.

„Momentan distribuim pâine la 40 de persoane. Vrem ca, pe perioada acestei ierni, mult mai multe persoane din Oradea care sunt la limita subzistenţei şi care din cauza facturilor la încălzire, întreţinere, chirii, nu-şi mai pot cumpăra «Pâinea cea de toate zilele», să beneficieze de acest program. Oamenii care şi-au pierdut serviciul şi nu mai au nici o sursă de venit sau vârstnicii cu pensii mici sunt cei care apelează la noi pentru a intra în program. Şi persoanele cu mulţi copii ne contactează pentru a le asigura hrana copiilor lor”, a spus Ioan Radu, coordonatorul acestui program.

Scopul acestui program este asigurarea pâinii persoanelor care întâmpină dificultăţi financiare în acest sezon de iarnă.

„Oamenii din proiect vin la sediul fundaţei noastre pentru pâine şi cu o jumătate de oră înainte, alţii chiar şi cu o oră, de teamă că nu vor primi pâine, chiar dacă pâinea oricum le e asigurată. Asta presupune că există în ei o frică pentru ziua de mâine”, a dezvăluit Ioan Radu.

Cei care doresc mai multe informaţii sau să intre în program pot să afle mai multe detalii sau să se înscrie în program la sediul Fundaţiei Încrederea, din strada Cuza Vodă, nr. 22, ap 5, în zilele de luni şi joi, de la ora 13, ori la numerele de telefon 0765.341.665 sau 0771.708.778.

C.D.

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !