Pajurca Metal Group oferă companiilor bihorene soluții avantajoase de colectare a deșeurilor

Reactualizat la:
Pajurca Metal Group oferă companiilor bihorene soluții avantajoase de colectare a deșeurilor
Oradea se alinează orașelor din România care beneficiază de servicii de colectare și reciclare a deșeurilor provenite atât de la sediile companiilor orădene, cât şi din gospodăriile persoanelor fizice.

Cu o experiență vastă în domeniu și cu o echipă tânără și dinamică, compania Pajurca Metal Group oferă servicii integrate si performante de colectare a deșeurilor de la sediile fabricilor si firmelor bihorene. Fie că este vorba de companiile care generează deşeuri neferoase precum sunt REBUTURILE de aluminiu, bronz, cupru, inox sau plumb, cât şi societăţi care produc deşeuri electrice şi electrocasnice, serviciile de transport şi debitare ale Pajurca Metal Group sunt profesioniste şi gratuite, mai ales în cazul unor cantități mari de deșeuri.

Preţurile de colectare sunt cele mai bune pentru neferoase in Oradea si Bihor şi sunt negociabile în funcţie de cantitatea de deşeuri. Pentru o ofertă de preţ, societăţile si fabricile din Bihor pot accesa site-ul www.pajurca.ro, secţiunea pentru Persoane Juridice.

Pajurca Metal Group este partenerul de nedejde pentru companiile care au de CASAT componente electrice și electronice de calculator cum sunt monitoarele, placile de bază sau plăcile electronice, auxiliare ca printere, copiatoare, scannere, mouse-uri, tastaturi, telefoane mobile etc., precum şi electronice și electrocasnice vechi sau defecte cum sunt televizoarele, frigiderele, mașinile de spălat, casetofoanele, aspiratoarele etc..

De asemenea, Pajurca Metal Group colectează la sediul de pe strada Micșandrelor nr. 36 orice tipuri de deșeuri pe care le au orădenii în gospodării: feroase, plastic, carton, hârtie, sticlă, electronice și electrocasnice vechi sau defecte. Pentru toate aceste deșeuri pe care altădată orădenii le-au oferit gratuit sau le-au aruncat în tomberoane, acum pot primi bani.

Pajurca Metal Group oferă informații concrete despre importanța colectării deșeurilor din Bihor și despre felul în care locuitorii pot contribui la curățenia comunității în care trăiesc. Mai ales, după ce normele europene obligă România să recicleze, anual, o cantitate din ce în ce mai mare de deșeuri, întrucât colectarea deşeurilor este un pas către o civilizaţie modernă.

Pajurca Metal Group vine în Oradea cu un concept nou de colectare și procesare a diverselor deșeuri şi oferă astfel servicii complete şi de calitate. Cei interesanți pot afla toate informațiile necesare dacă sună la numărul de telefon 0744.607.656, de luni până vineri între orele 8.00 și 17.00, iar sâmbăta între orele 8.00 și 13.00. De asemenea, orădenii pot cere mai multe detalii și prin e-mail, la adresa office@pajurca.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !