Pană de curent în Bucureşti

Pană de curent în Bucureşti
BUCUREŞTI – Potrivit reprezentanţilor Electrica, o staţie de transformare a suferit o defecţiune, motiv pentru care în zona Piaţa Obor şi partea de nord a Capitalei s-a întrerupt curentul. Metrourile au fost blocate în staţii, zeci de semafoare nu au mai funcţionat, iar mijloacele de transport în comun au fost şi ele afectate.

Pana de curent din Capitală a paralizat circulaţia mijloacelor de transport timp de aproape 15 minute. Garniturile de metrou aflate pe traseu au reuşit să ajungă în staţii.
“Tensiunea s-a păstrat 5 minute după întreruperea ilumnatului în staţie, fapt ce a permis trenurilor să ajungă în staţie să debarce călătorii”, a declarat Liviu Şoavă, director Metrorex.

O garnitură de metrou a rămas blocată între staţiile Piaţa Iancului şi Piaţa Obor. De asemenea, tramvaiele şi troleibuzele au fost imobilizate în intersecţii sau pe porţiuni de artere aglomerate.

Potrivit Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei, pana de curent a afectat circulaţia rutieră în Piaţa Dorobanţi, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Bucur Obor, pe Şoseaua Colentina, Calea Victoriei, în zona Gării de Nord, precum şi la intersecţiile dintre Calea Moşilor şi Strada Eminescu şi Şoseaua Mihai Bravu şi Bulevardul Ferdinand.

Conform informaţiilor oferite de agenţii de circulaţie, tramvaiele rămase pe şine în mijlocul intersecţiilor au reprezentat cea mai mare problemă în timpul penei de curent. Calea Victoriei a fost deblocată prima, întrucât această zonă a fost conectată cel mai rapid la reţeaua de alimentare cu enegie electrică.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !