Panourile fotovoltaice sunt vedetele acestui an la Roenergy

De M. Hoster
La RoEnergy expun peste 70 de companii
La RoEnergy expun peste 70 de companii
La Timişoara s-a deschis miercuri o nouă ediţie a principalului eveniment regional destinat energiilor alternative: RoEnergy. Complexul Senator, de pe Calea Lugojului, a devenit centrul de atracţie pentru specialiştii în domeniul energiilor regenerabile. Acţiunea este la cea de a treia ediţie, iar la actuala sunt prezente peste 70 de companii din domeniul energiilor alternative.

Timişoara 2012 este cel mai mare târg de energii regenerabile şi eficienţă energetică în construcţii din vestul ţării. Timp de trei zile, de miercuri până vineri, la RoEnergy – Târgul Internaţional de Energii Regenerabile şi Eficienţă Energetică în Constructii expun peste 70 de companii.

Ca un fapt interesant, numeroşi dintre participanţi vorbeau limba italiană, în total peste o treime dintre participanţi provin din străinătate.

Vedeta din acest an a evenimentului este panoul solar. Fie că este vorba de instalaţii de producţie a energiei electrice, fie că vorbim de panouri pentru producerea de energie termică, acest tip de investiţie este cel mai mult promovat în cadrul ediţiei din acest an a RoEnergy. Tematica evenimentului cuprinde produse din domeniul energiei solare, fotovoltaice, eficienţei energetice, bioenergiei, energie eoliană, microhidroenergie, cogenerare.

Evenimentul nu include doar o expoziţie, sunt programate o serie de conferinţe despre energia solară sau bioenergie, cursuri aplicative în domeniul fotovoltaic organizate în parteneriat cu Asociaţia Română a Eletcricienilor, dar şi întâlniri de afaceri.

Şi pentru vizitatorii târgului sunt pregătite o serie de surprize. Ei pot participa la Tombola RoEnergy, care oferă ca premii un weekend gratuit pentru două persoane în una din locaţiile Continental Hotels din România, cursuri gratuite susţinute de Asociaţia Română a Electricienilor (AREL) şi Romania Green Building Council (RoGBC). De asemenea, se mai acordă abonamente gratuite pe 12 luni la revista Energy World.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !