Panourile radiante electrice Suntherm, căldură, economie şi confort!

Reactualizat la:
4Comentarii
Panourile radiante electrice Suntherm, căldură, economie şi confort!
În apropierea sezonului rece ne gândim tot mai mult la confortul şi căldura locuinţei, dar şi la costurile acesteia. O soluţie modernă, tot mai des utilizată, o reprezintă panourile radiante. Sunt o inovaţie, dar de fapt, panourile radiante aparțin unei tehnologii vechi.

Mai exact, se bazează pe un fenomen foarte bine cunoscut. Soarele încălzeşte pământul de milioane de ani prin lumina lui, care conţine o cantitate mare de radiaţii infraroşii. Panourile radiante Suntherm transformă energia electrică în energie termică. Montate pe tavan, se comportă ca soarele pe cer. Se încălzesc şi emit o căldură benefică prin radiaţii infraroşii de 7-10 µm. Particulele de ceramică lipite pe o suprafaţă semiconductoare maximizează cedarea energiei radiante spre mediul înconjurător. În timpul funcţionării, suprafaţa panourilor Suntherm atinge o temperatură de 80-100 °C, randamentul ajungând la 97-98%.

Panoul infraroşu SUNTHERM – avantaje pe scurt

Reduc costurile la încălzire cu 30% – 60%.

Protejează mediul: nu suscă aerul, încarcă cu ioni negativi, nu emit noxe, nu scot fum, funcţionează fără zgomot.

Efecte pozitive asupra sănătăţii: ameliorează astmul, reumatismul, impotenţa; sunt recomandate pentru tratarea inflaţaţiilor; contribuie la creşterea circulaţiei sanguine, ajutând transportul oxigenului în organism, crescând astfel imunitatea.

Beneficiile sistemului: facturi mai mici; investiţie mai mică; complet automat; senzaţie plăcută; comfort ridicat; instalare rapidă; încălzire rapidă.

Sistemul SUNTHERM nu necesită întreţinere, revizii şi reparaţii. Are o garanţie de cinci ani şi o durată de viaţă nelimitată. Redă la maxim energia prin radiaţie şi distribuie uniform căldura. Poate fi comandat optim prin termostate şi poate fi programat de la distanţă prin wireless. Totodată, previne şi elimină igrasia.

Sănătoase şi economice

Ne trebuie confundate radiaţiile infraroşii cu radiaţiile ultraviolete, care ard, şi cu cele microunde, care se folosesc în cupătoarele cu microunde.

Panoul Suntherm emite pe o lungime de undă lungă, rezultând efecte pozitive asupra organismului uman. Acest timp de căldură este mai importantă pentru om decât căldura aerului. Are efect asupra psihicului, mai ales la vârste înaintate, la copii şi la bebeluşi. Este foarte eficient la persoanele limitate în mişcare.

Panourile radiante au nevoie de maxim 15 minute pentru încălzirea suprafeţei active. Reglarea temperaturii este simplă, multumită structurii panoului, unde sursa de căldură este de fapt o suprafaţă semiconductoare mare, cu un consum mic, între 60 W şi 1.000 W în funcţie de model.

Panourile Suntherm sunt eficiente şi de lungă durată din cauza instalaţiei simple, cu costuri mici de întreţinere. Montarea lor este simplă şi uşoară. Se fixează pe tavan prin orificiile pregătite în ramă. Sunt şi modele care pot fi încorporate în rigips sau tavan fals.

Radiaţiile emise de panourile Suntherm încălzesc pereţii, obiectele, mobila, etc. Acestea depozitează căldura şi, la rândul lor, radiază căldura către încăpere încălzind şi aerul.

Prin încălzirea tencuielii se formează o perdea de căldură. Aerul stagnează (nu sunt curenţi de aer) şi nu părăsşte camera prin geamuri sau uşi.

Puterea mică a panourilor şi distribuţia uniformă a acestora pe tavan permite reducerea puterii instalate la o treime faţă de încălzirea tradiţională.

Încălzirea rapidă la puterea maximă de funcţionare permite un control de calitate. Spre deosebire de încălzirea tradiţională electrică, panourile Suntherm economisesc iarna până la 30%, iar în sezonul de tranziţie chiar şi 60% din costuri.

Fiecare încăpere se controlează cu un termostat individual cu setare foarte sensibilă şi rapidă, fără implicarea omului, economisind energia electrică pe toată perioada sezonului.

Panourile radiante SUNTHERM pot fi găsite şi comandate la

Showroom-ul de pe Calea Clujului nr.23, Oradea, tel: 0773.705.285, e-mail: magazin@infraoradea.ro. Informaţii pot fi obţinute şi la adresa:

https://infraoradea.ro/product/panouri-radiante/

Advertorial! Hb: 118364

 4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor