Părăsită de toată lumea

Părăsită de toată lumea
Cârjiţi – Părăsită de toată lumea inclusiv de fraţi şi nepoţi, Emilia Gaşpar, din satul Cârjiţi, trăieşte de 10 ani singură într-o cameră în care condiţiile de igienă sunt aproape nule. Fără să aibă nici un venit, ea trăieşte de pe o zi pe alta din puţinii bani pe care îi mai trimit fratele şi nepotul său.

De ceva timp banii au încetat să mai vină. Greutăţile bătrâneţii au adus-o pe femeie la capătul puterilor făcând-o să-şi implore fratele s-o ducă la un azil.

„Sunt bolnavă, nu am bani pentru medicamente şi cel mai rău este că nu am pe nimeni lângă mine care să mă îngrijească. Nu mai pot să-mi port singură de grijă şi îl rog pe fratele meu să mă ducă la un azil dacă el nu poate să mă ţină. Nu mi-a trimis nici măcar un pachet de sărbători”, afirmă Emilia Gaşpar.

Din păcate, nici fratele bătrânei nu este într-o situaţie bună. Gheorghe Gaşpar, preot la o biserică din oraşul Cisnădie, judeţul Sibiu, se confruntă cu o situaţie mai mult decât delicată. Fiul său este grav bolnav şi are nevoie urgentă de o operaţie de transplant de măduvă care costă 150.000 de euro.

„Eu am ajutat-o atât cât am putut. Nu ştiu cum să fac rost de bani pentru copilul meu bolnav şi nu-mi permit să-mi trimit sora la un azil fiindcă m-ar costa două milioane de lei lunar. Ea nu a muncit niciunde şi nu are venit. Primea din partea primăriei un ajutor social de 50 de lei pe lună, dar s-a certat cu primarul şi acum nici acei bani nu-i mai are. Rog pe această cale Primăria Cârjiţi să nu-i retragă ajutorul social pentru că este singurul venit pe care îl mai are sora mea. Singura soluţie pe care o văd este să vindem casa, dar ea nici nu vrea să audă”, spune Gheorghe Gaşpar.

Călin Bicăzan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase