Paraziţii societăţii

Poliţiştii au început urmărirea penala a unui tată care şi-a abandonat fiica, depistând şi noi cazuri de cerşetori minori.

Întrucât demersurile întreprinse nu au dat roade, Biroul de Ordine Publica din cadrul Politiei Municipiului Oradea a fost nevoit sa înceapa marti urmarirea penala împotriva oradeanului T.T. (38 de ani) pentru infractiunea de abandon de familie. Astfel, barbatul a omis sa plateasca, de cinci ani de zile, pensia de întretinere în favoarea fiicei minore, acumulându-se din anul 2001 o suma restanta de 980 de lei noi. Tot marti, Biroul de Ordine Publica a organizat împreuna cu angajati ai O.T.L. Oradea o actiune de asanare a municipiului Oradea de elemente parazitare.

Oamenii legii au legitimat 10 indivizi suspecti dintre care 8 s-a dovedit ca nu îsi justificau prezenta pe raza municipiului. Respectivii au fost îndrumati înspre localitatile de domiciliu.

Totodata, politistii au mai depistat trei cersetori minori si au aplicat doua sanctiuni contraventionale în valoare de 600 de lei.

Simona Drimbau