Parc industrial, de 19,5 milioane euro in Borş

4Comentarii
Parc industrial, de 19,5 milioane euro in Borş
BORŞ - Până la sfârşitul anului viitor, Borşul va avea un parc industrial. Compania imobiliară CTP Invest, cu capital olandez, a concesionat de la autprităţile locale un teren de şapte hectare, unde va construi patru clădiri cu o suprafaţă totală de circa 34.000 de metri pătraţi, investiţia ridicându-se la circa 19,5 milioane de euro, conform declaraţiilor managerului de dezvoltare al companiei Laurenţiu Cătălin Hanu.

Compania a negociat deja închirierea spaţiului cu mai mulţi producători şi firme de logistică.

Investiţii

Pe de altă parte, CTP Invest are în vedere dezvoltarea, în următorii cinci ani, de parcuri industriale în România, care vor totaliza un milion de metri pătraţi, primele proiecte urmând să fie finalizate în 2008 -2009.

„Sperăm să dezvoltăm în România într-un interval de cinci ani proiecte de spaţii industriale care vor totaliza un milion de metri pătraţi. Am achiziţionat deja 60 de hectare de teren pentru construcţia primelor trei proiecte”, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, Laurenţiu Cătălin Hanu.

Primele proiecte ale companiei pe piaţa românească vor fi dezvoltate la Borş, judeţul Bihor, la Piteşti şi în judeţul Cluj.

Cea mai mare dintre cele trei investiţii va fi realizată la Cluj, unde compania va investi 50 milioane euro.

„Proiectele CTP Invest vor viza în special segmentul industrial, care este slab reprezentat pe piaţa românească. Clienţii din portofoliul CTP în Cehia au solicitat intrarea noastră pe piaţa românească”, a precizat Hanu. Compania a investit până în prezent 4,5 milioane euro, pentru achiziţia de terenuri în România, alte oraşe vizate fiind Craiova, Constanţa şi Iaşi. CTP Invest, cu sediul central în Cehia, este înregistrată în Olanda şi este deţinută de doi oameni de afaceri olandezi, Remon Vos şi Eddy Maas.

Dan Birta4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor