Parcarea bazei sportive de la Sala Sporturilor, reabilitată

De Bihon.ro
Reactualizat la:
13Comentarii
Parcarea bazei sportive de la Sala Sporturilor, reabilitată
© Foto: PMO
Parcarea dintre Sala Sporturilor „Antonio Alexe” și terenurile de tenis a fost reabilitată. Anunțul a fost făcut de Biroul de Presă al Primăriei Oradea.

Suprafața totală care a fost asfaltată este de 2.555 mp, iar în urma trasării locurilor de parcare a rezultat un număr total de 83 de locuri de parcare, din care 81 de locuri pentru autoturisme și 2 locuri pentru autobuze.

„Această parcare se afla într-o stare avansată de degradare și nu era corespunzătoare, deoarece asfaltul era vechi, cu gropi pe alocuri, iar canalizările nu funcționau bine. Era necesară așadar reabilitarea parcării, deoarece ea deservește atât Sala Sporturilor cât și terenurile de tenis. Totodată, zona Ioșia Nord – Cazaban urmează să intre într-un proces de modernizare iar municipalitatea va amenaja aici un centru de cartier”, a declarat Popa Lucian, directorul Direcției de Patrimoniu Imobiliar.

Foto: PMO Foto: PMO ©

Potrivit Biroului de Presă al Municipiului Oradea, printre principalele lucrări care au fost executate sunt decaparea stratului de asfalt existent până la suprafața betonată, curățarea și repararea suprafeței decapate, inclusiv îmbunătățirea infrastructurii în anumite zone în care fundația din beton era necorespunzătoare, amorsarea suprafeței, aplicarea unui strat de egalizare din beton asfaltic, așternerea stratului din beton asfaltic, demontarea și înlocuirea gurilor de scurgere și a căminelor carosabile precum și marcarea locurilor de parcare.

Începute în 20 iunie, lucrările au fost realizate de SC Drumuri Bihor SA, în baza unui contract în valoare de 163.661, 31 lei fără TVA.

parcare-sala-sporturilor-2 Foto: PMO ©13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor