Parcarea din Cetate, amânată din nou

ORADEA – Nelipsit în şedinţele legislativului orădean din ultimele câteva luni, proiectul de hotărâre referitor la amenajarea unei parcări în şanţul Cetăţii nu a trecut nici marţi de plen. După ce a fost întors pe toate părţile în discuţii interminabile, proiectul a fost amânat.

Proiectul primite amenajarea a 100 de locuri de parcare cu plată, în contul a 755.000 RON, în şanţul Cetăţii în zona străzii Griviţei.

Materialul nu a trecut de legislativ mai ales din cauza opoziţiei făţişe manifestate de aleşii udemerişti. Vorbind în numele lor, Ladislau Vagi a cerut un studiu de prefezabilitate pentru parcare, unul de fezabilitate şi un plan urbanistic zonal, din care să resiasă încadrarea în zonă şi utilitatea unei atare investiţii. „Nu voi vota acest material plan urbanistric şi a parcurgerii tuturor paşilor necesari”, susţine Vagi.

În cadrul discuţiilor, directorul Direcţiei Patrimoniu, Marcel Boloş a declarat şi că parcarea ar urma să fie una provizorie, anunţ ce a stârnit uimirea aleşilor. „Nu e cam mult 7.550 RON pentru un loc de parcare provizoriu? Sunt sigur că odată ce se va deschide parcarea acolo va deveni brusc piaţă de gros, unde să parcheze maşinile cu saci cu cartofi şi alte produse agricole”, a comentat Vagi.

În final, proiectul a fost amânat pentru luna viitoare, executivul angajându-se să vină cu informaţii mai exacte.

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase