Parcarea din Rogerius a fost reparată

De Cristina Ghilea
Reactualizat la:
11Comentarii
Parcarea din Rogerius, la nivelul de la intrarea în spital, e jumătate albă, jumătate galbenă
Parcarea din Rogerius, la nivelul de la intrarea în spital, e jumătate albă, jumătate galbenă
Nivelul superior al parcării a fost reparat pe cheltuiala constructorului, pentru că stratul de uzură s-a deteriorat în perioada de garanţie.

Primăria anunţă că parcarea din Rogerius este pe deplin funcţională, după ce, în această vară, a trecut prin lucrări de remediere a stratului de uzură.

Recent, platforma de la nivelul intrării în spital a fost şi linată cu alb şi galben, astfel că în proporţie de 50%, locurile sunt pentru parcări de scurtă durată.

„După recepția lucrărilor la obiectivul de investiții «Parcare D+P și pasaj subteran de legătură cu Piața Rogerius» , parcarea de lângă Spitalul Municipal a fost preluată în administrare de la Administrația Domeniului Public de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea. S-a constatat în timp că din cauza intemperiilor pardoseala finită a parcării de la suprafață (parterul parcării) nu s-a comportat bine, prezentând zone de exfoliere. Conform proiectului tehnic realizat de S.C Poliart SRL, pardoseala finită a fost prevăzută și apoi realizată din quartz metalic”, transmite Primăria.

Deoarece lucrările sunt în perioada de garanție, Primăria Oradea prin Direcția Patrimoniu Imobiliar a solicitat executantului SC Construcții Bihor SA să execute lucrări de remediere, respectiv să înlocuiască stratul final – pardoseala finită din quartz metalic – pe toată suprafața pardoselii de la nivelul parterului. Constructorul a optat pentru o soluţie bituminoasă şi, în cursul lunii august, lucrările au fost remediate în totalitate de Construcții Bihor SA pe cheltuiala sa. Marcajele au fost trasate luna trecută, iar cele 200 de locuri de parcare de lângă Spitalul Municipal sunt din nou disponibile, în totalitate.11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor