Parcări şi acces auto la Ocska – Real

2Comentarii
Parcări şi acces auto la Ocska – Real
Municipalitatea va investi 2,5 milioane de lei pentru fluidizarea traficului auto în zona Ocska – Real.

În baza programului de amenajări parcări şi alei în municipiu, propus prin HCL nr. 344 din 2009, vor fi amenajate parcări în zona Real, dinspre prelungirea străzii Traian Blajovici (fostă Abatorului) până la giraţia cu drumul de centură. Studiul de fezabilitate a fost elaborat iar Consiliul Local a aprobat în ultima şedinţă şi indicatorii tehnico-economici pentru amenajarea de parcări şi alei în zona străzii Islazului – Real.

Investiţia în valoare de 2.580.600 lei urmăreşte realizarea a 391 de locuri de parcare şi a şase alei de acces, pe o suprafaţă de 4.900 mp, precum şi a unor trotuare  în lungime de 1,5 km precum şi a 715 mp de zone verzi.

Va mai fi prelungită strada Traian Blajovici de la podul peste Peţa pînă la intersecţia cu drumul de centură, strada Islazului, respectiv accesul în piaţa de vechituri, cu o lungime totală de 344 metri şi o lăţime de 7 metri, cu trotuare pe ambele părţi.
Va fi demolat actualul pod peste Pârâul Peţa, a cărui degradare avansată exclude traficul auto iar în locul său va fi construit un pod rutier. „Astfel, va fi redus blocajul circulaţiei auto în zilele de piaţă pe străzile T. Blajovici, Vlădeasa şi Calea Aradului. Realizarea acestui obiectiv de investiţie va duce la mărirea fluenţei traficului, obţinerea unui confort pentru participanţii la trafic (autovehicule şi pietoni), precum şi îmbunătăţirea condiţiilor de mediu prin reducerea noxelor şi a poluării sonore”, mai transmite Biroul de Presă al municipalităţii.

C.H.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor