Parcele in Parcurile Industriale

2Comentarii
Parcele in Parcurile Industriale
Eurobusiness Parc Oradea organizează, în perioada 31 iulie – 3 septembrie, licitaţie publică deschisă în vederea concesionării unui număr de patru, respectiv 18 parcele disponibile în perimetrul Parcului Industrial Eurobusiness I şi II, situate pe Calea Borşului respectiv pe strada Ogorului.

Destinaţia parcelelor este construcţia de hale/clădiri pentru activităţi de producţie/servicii. Durata maximă a concesiunii este de 25 de ani. Redevenţa minimă ca bază de pornire a licitaţiei este de 8 Euro/mp/25 de ani, fără TVA. Garanţia de participare este conform Caietului de sarcini.

Documentaţia pentru licitaţie este disponibilă pe site-ul Municipiului Oradea www.oradea.ro, cat si pe site-ul www.eurobusinessparc.ro.

Ofertele se depun până pe 3 septembrie, zi în care vor fi deschis de Comisia de Evaluare şi Selecţie a Ofertelor.

Detalii se pot obţine la sediul SC Eurobusiness Parc Oradea, telefon 0259/408821 sau la adresa de email contact@eurobusinessparc.ro, persoană de contact Liana Boangiu.

 

Taguri: ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor