Parcurile, în curând pe hârtie

2Comentarii
Parcurile, în curând pe hârtie
Deşi contestată, atribuirea a trei dintre cele nouă parcuri orădene rămâne în forma iniţială.

Licitaţia pentru atribuirea serviciului de întreţinere a trei dintre cele nouă parcuri din Oradea a fost contestată de SC Kaluna SRL, dar societatea şi-a retras la scurt timp contestaţia depusă la Societatea Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor (SNSC). Primăria şi-a menţinut punctul de vedere pentru care nu a atribuit nici unul dintre cele nouă parcuri către SC Kaluna SRL, motivând că firma contestatară nu a prezentat o dovadă clară privind experienţa profesională şi proiectul tehnic nu a îndeplinit cerinţele de atribuire.

Retrasă pentru a nu produce întârzieri

Potrivit unei declaraţii făcute de Corina Burcă, administratorul SC Kaluna SRL, contestaţia a fost retrasă „din consideraţie pentru celelalte firme câştigătoare pe merit, în special Adenandra şi pentru oraşul nostru”.

„Contestaţia noastră ar fi întarziat cu până la două luni posibilitatea semnării contractelor de întreţinere a parcurilor. În urma unui raţionament lucid, luând în considerare lucrările importante pe care le avem contractate pentru 2010 pe de o parte şi dificultăţile unui proces de contestare a unei decizii a administraţiei locale, pe de altă parte, s-a decis a fi lucrativ actul retragerii contestaţiei”, se arată într-un comunicat emis de conducerea firmei Kaluna.

În forma iniţială

Atribuirea a două dintre cele trei parcuri, Libertăţii şi Traian au fost adjudecată de RER ecologic Service, la licitaţia organizată de municipalitate, în timp ce al treilea a fost atribuit societăţii Nikolson Trading. Cele două societăţi aşteaptă acum, alături de celelalte firme câştigătoare să fie chemate la Primărie pentru semnarea contractelor de amenajare şi întreţinere a parcurilor câştigate la licitaţie.

SC Adenandra SRL se va ocupa de parcurile 1 Decembrie, Petofi şi I.C. Brătianu, RER Ecologic Service a preluat trei parcuri: Libertăţii, Traian şi Onisifor Ghibu, societăţii Garden Center Group i-au revenit Scuarul Piaţa Devei şi Parcul Ghioceilor, iar Parcul Sala Sporturilor a fost atribuit firmei Nikolson Trading.

Mălina Pop2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor