Parteneriat cu Asociatia Ivan Patzaichin

Parteneriat cu Asociatia Ivan Patzaichin
Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 și Administrația Națională „Apele Române” au semnat un parteneriat strategic de promovare în comun a patrimoniului hidrografic al României, cu scopul de a crește interesul pentru ecoturism și petrecerea timpului liber în natură.

Primele două activități vor fi: o serie de mini-festivaluri în mari orașe din țară, sub titulatura „Descoperă ROWmania – concurs de vâslit cu canotca de 10+1”, și înființarea la București, pe Dâmbovița, a unui centru de informare pentru destinații de ecoturism, care va oferi inclusiv tururi de agrement cu barca pe Dâmbovița.

Concursuri

Concursurile „Descoperă ROWmania” vor începe pe 11 mai și vor culmina cu cea de-a treia ediție a RowmaniaFest, Festivalul Internațional al Bărcilor cu Vâsle de la Tulcea din 30 august – 1 septembrie 2013, iar „Centrul pentru ecoturism” va fi disponibil toată vara, până în luna octombrie, la sediul Bibliotecii Naționale de pe Bd Unirii nr. 22, amplasat pe Dâmbovița.

Descoperă ROWmania – concurs de vâslit în canotci de 10+1 – reprezintă o serie de evenimente organizate în perioada mai – august în câteva dintre orașele străbătute de râuri sau cu deschidere la lacuri: Bucureşti, Oradea, Timişoara, Cluj-Napoca, Tîrgu-Mureș, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Buzău, Bacău, Iaşi, Constanţa, Brăila, Galați, Alba-Iulia, Arad, Călăraşi, Giurgiu, Miercurea Ciuc şi Sfântu Gheorghe. Vedetele acestor mini festivaluri pe apă sunt cele 3 canotci de 10+1 (şi care poartă numele celor 3 braţe ale Dunării – Sulina, Sfântu Gheorghe şi Chilia), iar participanţii se vor întrece într-o competiţie de vâslit – viteză. Competiţiile vor urmări descoperirea României naturale din barcă prin promovarea mișcării în aer liber. Câştigătorii din fiecare localitate vor intra în finala Descoperă România, care se va desfăşura la Tulcea, în cadrul Festivalului Internaţional al Bărcilor cu Vâsle, 31 august – 1 septembrie.

 

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !