Parteneriat incheiat intre FC Bihor si Marius Vizer

20Comentarii
Parteneriat incheiat intre FC Bihor si Marius Vizer
FC Bihor va ataca promovarea în prima ligă mizând pe managementul lui Marius Vizer.

FC Bihor respiră din nou aer de performanţă. Negocierile dintre oficialităţile locale şi Marius Vizer au dus la semnarea unui parteneriat între cele două părţi. „Împreună pentru relansarea fotbalului bihorean” este un contract de management pe doi ani al cărui obiectiv principal este acela de a „reda clubului prestanţa şi respectul cuvenit în rândul celor mai importante grupări fotbalistice din România”.

Oficializarea colaborării s-a făcut cu ocazia dezbaterii publice organizate luni de Marius Vizer sub cupola Lotus Center.
„Este un moment destul de important pentru sportul bihorean. Venirea CF liberty în parteneriat cu FC Bihor înseamnă nu numai propulsarea fotbalului bihorean ci şi un impuls dat întregului sport din judeţ. Doresc să anunţ că vom instaura un climat de performanţă în cadrul clubului şi în jurul lui. Nu ne jucăm cu cuvintele. Vom instaura un climat de performanţă, muncă şi seriozitate. Ne vom strădui să promovăm încă din primul an, dar sportul este sport şi nu se ştie niciodată ce îţi aduce viitorul”, a punctat Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo.

La dezbaterea publică, în prezidiu, alături de Marius Vizer au mai luat loc Emeric Ienei, Florentin Marinescu, Cătălin Sărmăşan, Ioan Lucian, Florin Birta şi Iulius Delorean.

Buget de 2 milioane

Fondatorul CF Liberty a anunţat că Ioan Lucian rămâne preşedintele clubului, iar manager general a fost desemnat sensei Florentin Marinescu, fostul preparator psiho-fizic al Stelei din perioada când a câştigat Cupa Campionilor Europeni.
Revenirea lui Marius Vizer în managementul FCB a fost salutată de Emeric Ienei. „Bine ai revenit acasă Marius Vizer. De când a plecat, fotbalul bihorean a dispărut oarecum. Sper ca prin această revenire, fotbalul bihorean să aibă alt ţel, iar acela nu poate fi decât intrarea în prima ligă”, a spus fostul selecţioner.

În lipsa primarului şi a preşedintelui CJ, oficialităţile locale au fost reprezentate de Florin Birta şi Iulius Delorean, în fapt consilierii care au participat la rundele de discuţii. „S-a dovedit că în sport e greu să faci performanţă doar cu bani publici. Sper ca acest parteneriat să fie de lungă durată şi să apară rezultatele dorite”, a precizat Birta.

Delorean a dezvăluit că negocierile nu au fost uşoare. „Când o parte, când cealaltă a avut unele remarci asupra contractului. Au fost două luni de discuţii nu tocmai uşoare”.

Bugetul pentru viitorul sezon a fost gândit la o sumă de circa două milioane de lei, cele două părţi urmând să contribuie cu câte 50%.

TEODOR BIRIŞ

Se semnează parteneriatul <br>FC Bihor - Marius  Vizer?

Se semnează parteneriatul
FC Bihor – Marius Vizer?20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor