Parteneriat municipalitate – şcoli, pentru lucrările de reabilitare

ORADeA – Primăria a decis să consulte fiecare unitate şcolară în parte, înainte de a stabili finanţările pentru reabilitarea şcolilor.

Mai mult, fiecare unitate va avea câte un reprezentant în comisia de organizare a licitaţiei şi va supraveghea desfăşurarea lucrărilor.

Viceprimarul Biro Rozalia, a declarat ieri, că în urma unor consultări cu reprezentanţii şcolii a ajuns la concluzia că ar fi benefic ca aceştia să se implice activ la lucrările de reabilitare a unităţilor de învăţământ. Totodată, conducerile şcolilor au considerat că ar fi util să fie consultaţi atunci când se stabilesc lucrările ce urmează a fi finanţate. „Am solicitat de la fiecare unitate necesarul pe 2008, o listă pe care să fie trecute lucrările necesare, în ordinea importanţei. Până acum 34 de unităţi din 81 au trimis această listă. Termenul până la care o pot depune este 22 februarie”, a declarat viceprimarul. De asemenea, fiecare unitate şcolară îşi va desemna un reprezentant, care va participa la procedura de licitaţie şi va supraveghea executarea lucrărilor. „La sfârşitul lucrărilor va semna şi el procesul verbal de recepţie. Dacă se constată neajunsuri, întârzieri sau abateri nu vom mai lucra cu firma respectivă”, a conchis Biro Rozalia.

Georgiana Anghel0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !