Parteneriat Primărie-şcoli

ORADEA – Primăria a decis să consulte fiecare unitate şcolară în parte înainte de a stabili finanţările pentru reabilitarea şcolilor. Mai mult, fiecare unitate va avea câte un reprezentant în comisia de organizare a licitaţiei şi va supraveghea desfăşurarea lucrărilor.

Viceprimarul Biro Rozalia spune că în urma consultărilor cu reprezentanţii şcolilor a ajuns la concluzia că ar fi benefic ca aceştia să se implice activ la lucrările de reabilitare a unităţilor de învăţământ. Totodată, conducerile şcolilor au considerat că ar fi util să fie consultaţi atunci când se stabilesc lucrările ce urmează a fi finanţate. Şcolile au avut sarcina de a-şi face lista de necesităţi. Fiecare unitate şcolară îşi va desemna un reprezentant, care va participa la procedura de licitaţie şi va supraveghea executarea lucrărilor. „La sfârşitul lucrărilor va semna şi el procesul-verbal de recepţie. Dacă se constată neajunsuri, întârzieri sau abateri, nu vom mai lucra cu firma respectivă”, a conchis Biro.
Georgiana Anghel0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !