Participă la protest

6Comentarii
Participă la protest
Cinci familii bihorene care au trecut prin tragedii similare ca cea a familiei Scorte, în urma căreia fetiţa lor de cinci ani a murit pe patul de spital, se vor alătura protestului programat pe 12 octombrie.

Mama micuţei Patricia aminteşte că în 12 octombrie, chiar de ziua fetiţei, va protesta în speranţa ca niciun pacient, niciun copil să nu mai decedeze pe patul de spital, iar autorităţile să nu mai protejeze cadrele medicale ce se fac vădit vinovate. Pentru protestul organizate de părinţii Patriciei şi-au anunţat participarea cinci familii îndoliate, care au avut rude ce au decedat în spital şi care ar fi avut zile dacă halatele albe ar fi acţionat mai repede, prin măsuri adecvate.

De ziua ei

Patricia ar împlini în 12 octombrie (chiar de ziua oraşului Oradea) 6 ani, dacă doi doctori de la secţia de infecţioase de la Oradea şi-ar fi îndeplinit mai bine sarcinile de serviciu, cred părinţii micuţei. Fetiţa, singură la părinţi, era plină de viaţă şi era bucuria cea mare a părinţilor. În mai însă o înghiţitură de prăjitură a trimis-o pe patul de la secţia de infecţioase a Spitalului Judeţean Oradea şi, la nici două zile după internare, în 24 mai, micuţa a murit. Părinţii acuză cadrele medicale de la Infecţioase că nu au ştiut cum să trateze micuţa şi nu au chemat mai repede Ambulanţa pentru a o trimite pe mica pacientă la Spitalul Municipal, unde ar fi putut fi salvată. Părinţii spun că în spital nu erau medicamente, că până în ziua decesului Patriciei nu i-au fost duse la laborator probele prelevate la internarea din urmă cu două zile de fatal, că două – trei ore de la alterarea stării de sănătate fetiţei nu i s-ar fi administrat nimic, că medicii care au avut micuţa în grijă s-au comportat execrabil, iar acum li se pare că se încearcă muşamalizarea cazului, la fel ca la alte tragedii similare consumate în spitalele bihorene şi din ţară.

Cei care doresc să participe la protestul programat pe 12 octombrie sunt rugaţi să contacteze părinţii la numărul de telefon:  0756.965724.

Otilia Şandor

Fetiţă de cinci ani decedată inexplicabil la Secţia de Boli Inefcţioase a Spitalului TBC

A murit cu zile la spital?!

Uite salmonella, nu e salmonella!

Se încearcă muşamalizarea cazului?!

Pregatesc protest pentru Patricia si alte victime

 

 

Taguri: , ,


6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor