Participare gratuită la forumul economic „Future of building”

De Dan Birta
La forum se va discuta despre construcţiile viitorului
La forum se va discuta despre construcţiile viitorului
Firmele bihorene au şansa de a participa gratuit la Forumul economic „Future of building”, care se va desfăşura în perioada 17 – 18 mai la Viena.

„Manifestarea, cu participare internaţională, este organizată de Camera Economică Federală a Austriei (WKÖ). Forumul oferă posibilitatea schimbului de idei, partajării soluţiilor, serviciilor şi produselor dumneavoastră cu ceilalţi participanţi, atât companii austriece cât şi internaţionale, şi descoperirii de noi oportunităţi de afaceri şi parteneri”, a precizat Ioan Mintaş, prim vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

Domenii şi program

Evenimentul se adresează, ȋn principal, companiilor care activează ȋn domenii precum: servicii de inginerie şi planificare pentru construcţii, servicii de arhitectură, servicii de construcţie; lucrări de construcţii prin contractare directă sau ȋn sub-antrepriză; materiale şi subansamble de construcţii; energii regenerabile, aer condiţionat, tehnologii de construcţie; agenţii de business, clustere, asociaţii profesionale, decidenţi din domeniul public.

În 17 mai vor avea loc prelegeri pe tematica „Soluţii inovative pentru construcţii, renovări şi infrastructură”. Vor urma o sesiune B2B ȋntre firmele participante şi o recepţie de networking. În 18 mai se va afectua o vizită de lucru la un obiectiv la alegere dintre următoarele: Soluţii inovative pentru construcţii; Smart-City Aspern; Soluţii pentru renovare; Cercetare ȋn domeniul construcţiilor.

Participarea la eveniment este gratuită, dar este obligatorie înregistrarea până la data de 28 aprilie, la adresa: https://www.b2match.eu/building2017/sign_up. În caz de neparticipare se percepe o taxă de 125 euro/participant, dacă nu este anulată subscrierea de participare până cel târziu la data de 15 mai. Limba de lucru folosită ȋn cadrul forumului va fi engleza.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !