Participare straina la targ

Participare straina la targ
Participarea straina la „Varadinum Expo” creste de la an la an. Participarea internationala din anul acesta vine din Ungaria, Cehia respectiv Italia. Astfel, si în acest an, datorita numarului mare de firme din Ungaria, coorganizator al expozitiei este firma Körös Trade Kft din Békéscsaba – Ungaria.

Cu ajutorul acesteia au stand la expozitie nu mai putin de 30 de firme din tara vecinã.

Produse

„Multe dintre firmele strãine prezente la târg sunt pentru prima datã la Oradea. Acestea sunt în cãutare de parteneri si distribuitori. Altele, care au fost la precedentele expozitii sunt reprezentate de firme românesti”, ne-a precizat Szabo Stefan, directorul Expo Varadinum  SRL.

Dintre produele prezentate de firmele strãine amintim: tablouri de comandã, repartitori si componente care provin de la o firmã din Cehia. Tot din Cehia, pot fi vãzute la târg sisteme de saltele acvatice, folie specialã pentru constructii, materiale de constructii vopsele si chimicale. Din Ungaria provin aparate care functioneazã cu gaz, mobilier tapitat cu piele, tablouri, recipiente, materiale pentru instalatii electrice, ventilatoare, scãri, feronerii, elemente pentru etansãri hidraulice, cazane pe bazã de gaz, aparaturã de fizioterapie.

În timpul expozitiei cei interesati pot face cunostintã cu oferta orasului Hajduszoboszlo, cu unul dintre cele mai mari complexe acvatice din Europa Central – Esticã. Copii vor fi încântati de oferta jucãriilor gonflabile, spre ghinionul pãrintilor care vor trebui sã scoatã din buzunar 3 RON pentru zece minute pe toboganul gonflabil aflat în „Târgul gastronomic”.

Dan Birta